18 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Έπιασαν… επαγγελματία τσαντάκια στον Βόλο

Συνελήφθη χθες (13.06.2014) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

- Advertisement -

Ειδικότερα, ο 33χρονος ημεδαπός, επιβιβαζόμενος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, διέπραξε χθες το μεσημέρι και το απόγευμα τις εξής περιπτώσεις κλοπών-αρπαγών τσαντών στην πόλη του Βόλου:

• αρχικά, αφαίρεσε το μεσημέρι από 23χρονη ημεδαπή πεζή την τσάντα της, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα,
• λίγα λεπτά αργότερα, αφαίρεσε την τσάντα 23χρονης ημεδαπής που κινούταν με ποδήλατο, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα και
• το απόγευμα, αφαίρεσε από 20χρονη ημεδαπή που επίσης κινούταν με ποδήλατο την τσάντα της, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Μετά από αξιολόγηση και επεξεργασία στοιχείων και επισταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκε ο 33χρονος επιβιβαζόμενος στη μοτοσικλέτα και συνελήφθη.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης, το οποίο της αποδόθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ