16.6 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Στο Πάρκο Ματσόπουλου ο Βουκεφάλας

Ο Βουκεφάλας παραβρέθηκε στον προαύλιο χώρο του Μήλου Ματσόπουλο στις 14 Ιουνίου 2014 με ένα από τα δύο άλογα που συνόδευσαν τον Στέλιο Βάσκο στην επιστροφή του από το ταξίδι στη Γερμανία , κατά την είσοδό του στην πόλη των Τρικάλων, για την παιδική παράσταση – παρουσίαση του βιβλίου “Παραμύθι σε δύο ρόδες” των εκδόσεων Λογότεχνον, από το παιδικό τμήμα της θεατρικής ομάδας Ωραιοκάστρου “Λογείον”

- Advertisement -

ΒΟΥΚ 1

“Παραμύθι σε δύο ρόδες”, της Βάσως Μπουλογιώργου.

Ο Δημητρός, καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι εξαιτίας ενός ατυχήματος, δεν έχει καμιά ελπίδα να ξαναπερπατήσει. Αυτός όμως θέλει. Θέλει όχι μόνο να σηκωθεί, αλλά και να κάνει ποδήλατο, το αγαπημένο του άθλημα, που τόσο στερείται.
Απελπισμένος από τη διάγνωση του γιατρού και τα πειράγματα των συμμαθητών του, αποκτάει ξαφνικά, από ’κει που δεν το περίμενε δυο γερούς φίλους-στηρίγματα. Τον πρώτο δεν τον βλέπει, μονάχα τον ακούει. Ο δεύτερος με σάρκα και οστά, γνωστό όνομα στην κοινωνία του ποδήλατου, ο υπεραθλητής Στέλιος Βάσκος, δίνει φτερά αλλά και πραγματικό όχημα στ’ όνειρό του.

ΒΟΥΚ 2
Χρησιμοποιώντας τους όρους της πραγματικής προπόνησης, αλλά με συναγωνιστές τα ζώα και στάδιο τη φύση, φτάνουμε στο θαύμα του σκληρού ατομικού αγώνα με τη σωστή στήριξη. Δυο ιστορίες σε μία, «θαύμα» για μικρούς και μεγάλους, όπου το μυθικό μπλέκεται με το πραγματικό, συναρπάζει αλλά και προβληματίζει.
Μια δυνατή αφήγηση για παιδιά πάνω και κάτω από το αναπηρικό αμαξίδιο.
Ένα έτοιμο θεατρικό έργο στα χέρια του ευαίσθητου, ενημερωμένου εκπαιδευτικού.

ΒΟΥΚ 3
Με την αμεσότητα και διεισδυτικότητα της γραφής της Βάσως Μπουλογιώργου έκδηλες στους διαλόγους, την επισταμένη επιμέλεια της Αναστασίας Καραογλάνη, τη φροντίδα της Κωνσταντίνας Βέλλα καθώς και την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του Στέλιου Βάσκου, αποθέτουμε το πρώτο δείγμα της σειράς «Διαφορετικός και μοναδικός» στην κρίση των αναγνωστών μας κάθε ηλικίας.
Το βιβλίο εμπεριέχει θεατρικό έργο παιγμένο από παιδικό θίασο, με οδηγίες για εγκατάσταση ασφαλούς εφαρμογής, που επιτρέπει την παρακολούθηση από τηλεόραση, υπολογιστή, tablet και κινητό τηλέφωνο.

Μερικές πληροφορίες …. για την Ιππική εκδήλωση του ”Βουκεφάλα”

ΒΟΥΚ 4

ΟΙ ΙΠΠΙΚΟΊ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΔΥΤΙΚΉΣ ΘΕΣΣΑΛΊΑΣ(ΒΟΥΚΕΦΆΛΑΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ & Ν.ΠΛΑΣΤΉΡΑΣ ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ) ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΎΝ ΣΕ ΈΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΌ ΙΠΠΙΚΌ ΑΝΤΆΜΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΌ ΌΓΚΟ ΔΉΜΟΥ ΠΎΛΗΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΌ(μετά την Βλάχα προς Βροντερό περνώντας την Ελάτη) ΣΤΗ ΘΈΣΗ ”ΚΟΡΠ” ΔΊΠΛΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΝΤΊΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ ΠΑΤΣΙΑΤΖΉ.
ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ

ΒΟΥΚ 5
Παρασκευή 20-6-14 Προσέλευση από 15.00μμ & τακτοποίηση στον χώρο της κατασκήνωσης …….22.00μμ έναρξη μουσικής βραδιάς ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΉ ΛΑ’Ι’ΚΟΔΗΜΟΤΙΚΉ ΟΡΧΊΣΤΡΑ!!!
Σάββατο 21-6-14 & ώρα 10.00πμ εκκίνηση πορείας 20χλμ. προς Νερα’ι’δοχώρι & προαιρετικά στην Πύρρα με επιβάρυνση άλλα 10χλμ. ……. 22.00μμ έναρξη μουσικής βραδιάς(DJ Artemis)!!
Κυριακή 22-6-14 & ώρα 10.00πμ εκκίνηση πορείας 25χλμ προς Στουρναρέικα.
Στον χώρο θα υπάρχει νερό-wc.
Για πληροφορίες 6944127157(Πρόεδρος Ι.Σ. Τρικάλων,Μίλτος Κρανιάς) & 6985982923(Πρόεδρος Ι.Σ.Καρδίτσας,Χρήστος Φατόλας) ****Λόγου μειωμένου σήματος κινητής τηλεφωνίας ,παρακαλούμε επιδιώξετε να επικοινωνήστε μαζί μας μέχρι και την Πέμπτη 19-6-14 για την καλλίτερη εξυπηρέτησή σας.***

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ