11.7 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έχετε…μήνυμα στον υπολογιστή σας και είναι για κατάσχεση

ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ – ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΣΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ
Στην …κόκκινη γραμμή για να έρθουν αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της κατάσχεσης βρίσκονται οι οφειλέτες με χρέη πάνω από 5.000 ευρώ που δεν έχουν ενταχθεί σε καμία ρύθμιση.
Με την αναστολή λήψης αναγκαστικών μέτρων, η οποία βρίσκεται σε ισχύ από το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, ένας στους δύο οφειλέτες που βρίσκονται εγγεγραμμένοι στο Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών, θα έχει μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επικείμενη κατάσχεση.
Οι πολίτες πια θα πρέπει να γνωρίζουν πως από το Σάββατο έπαυσε η αναστολή υποχρέωσης καταβολής πάσης φύσεως εγγυοδοσιών ή εφάπαξ ή σε δόσεις χρηματικών ποσών από μετατροπή στερητικής της ελευθερίας ποινής, εφόσον η σχετική υποχρέωση γεννήθηκε ή η συμπλήρωση της προθεσμίας εκπλήρωσής της ανέκυψε στο διάστημα της τραπεζικής αργίας ή και μετά τη λήξη της.
Οι οφειλέτες που χρωστούν πάνω από 5000 ευρώ και δεν έχουν υπαχθεί σε καμία ρύθμιση υπολογίζονται σε 147.000 περίπου, ενώ περίπου 8.000 είναι όσοι έχουν χρέη άνω των 200.000 ευρώ, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι και με υποθήκευση της περιουσίας τους.
Αυτό μάλιστα μπορεί να συμβεί, ακόμα κι αν έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση των χρεών τους!
Την ίδια στιγμή, χιλιάδες δανειολήπτες ταλανίζονται από το ερώτημα, σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τα κόκκινα δάνεια και αν θα καταλήξουν στα …νύχια των ξένων funds με αποτέλεσμα να βρεθούν χιλιάδες ιδιοκτήτες νοικάρηδες στα ίδια τους τα σπίτια.

- Advertisement -

πηγη: http://www.newsbomb.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ