18.2 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αγώνες με Μετέωρα για τα τμήματα της Δήμητρας/Απόλλων

Σειρά φιλικών αγώνων έδωσε η Ακαδημία της Δήμητρας με την αντίστοιχη Ακαδημία των Μετεώρων. Οι αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας. Έγιναν συνολικά οχτώ αγώνες και όλα τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι ενώ πρόσφεραν και άφθονο θέαμα στους παρευρισκόμενους γονείς.

- Advertisement -

2 3 4
Δήμητρα: Στην εθνική νέων ο Δούρος – Επέστρεψε ο Καρατζάς
Στην εθνική ομάδα νέων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Δήμητρας/Απόλλων Ιωάννης Δούρος και θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά από 28/2 ως 2/3 για προπονήσεις. Ο νεαρός αθλητής γεννήθηκε το 1997 έπαιξε στη Κ19 του Απόλλων Σμύρνης μέχρι το περασμένο καλοκαίρι και ήρθε στα Τρίκαλα ως φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας. Τα Χριστούγεννα μεταγράφηκε στη Δήμητρα/Απόλλων από την ομάδα της Φήκης.

Μετά τη μεταγραφή του από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων ο νεαρός ταλαντούχος τερματοφύλακας Βασίλης Καρατζάς (1997) επέστρεψε στην ανδρική ομάδα της Δήμητρας Απόλλων όπου θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Όλοι στην οικογένεια της Δήμητρας τον καλωσορίζουν και του εύχονται κάθε επιτυχία.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ