21.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αισιοδοξία στον ΑΟΤ για την συνέχεια

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο ΑΟ Τρίκαλα για τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Φούτμπολ Λιγκ. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η τρικαλινή ομάδα βρίσκεται στην 2η θέση, μετά την ισοπαλία στη Νεοκαισάρεια και δεν αποκλείεται τα πάντα να κριθούν την τελευταία αγωνιστική στην Άρτα και στο ντέρμπι με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Που ενώ απομένει περίπου ένας μήνας για τον αγώνα αυτόν είναι δεδομένο ότι χιλιάδες τρικαλινοί θα βρεθούν εκείνη την Κυριακή στην Άρτα!!!

- Advertisement -

Στον ΑΟΤ προσπαθούν με ψυχραιμία να διαβάσουν την κατάσταση εντός και εκτός γηπέδου. Ενώ ακόμη και σήμερα ο θυμός για τον διαιτητή του αγώνα στην Νεοκαισάρεια είναι φανερός, αφού πιστεύουν ότι κάποιοι πάνε να παίξουν παρασκήνιο στην πλάτη τους, αλλά είναι αποφασισμένοι να μην το επιτρέψουν αυτό.

Από εκεί και πέρα ο Περικλής Αμανατίδης και οι παίκτες του δουλεύουν στις προπονήσεις, αν και η 27η αγωνιστική θα φέρει 3 ξεκούραστους βαθμούς αφού στο πρόγραμμα είναι το παιχνίδι με τα Λευκάδια, το οποία έχουν ήδη αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Έτσι επί της ουσίας η δουλειά γίνεται για την 28η αγωνιστική και τη δύσκολη αποστολή στο Βελεστίνο κόντρα στον Ρήγα Φεραίο.

Βέβαια ο ΑΟΤ θα έχει και το μυαλό του στον αγώνα του Καραϊσκάκη με το Μαρτίνο, αλλά δύσκολα η 26η αγωνιστική θα φέρει ανατροπές. Όπως και να έχει στην τρικαλινή ομάδα δουλεύουν και ελπίζουν ώστε στο τέλος θα δικαιωθούν.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ