16.5 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ανακοινώσεις από το Μέτωπο Λαού

Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 1 Ιούλη και ώρα 10.30΄ π.μ. έξω απ’ τα Γραφεία της Δ.Ε.Η. :

- Advertisement -

► Καθένα απ’ τους χιλιάδες Τρικαλινούς συμπολίτες μας που έχουν κομμένο το ρεύμα ή κινδυνεύουν να τους κόψουν το ρεύμα στο σπίτι τους, το μαγαζί τους, το γραφείο τους, τη βιοτεχνία τους ή τη μικροεπιχείρησή τους.

► Κάθε πολίτη που θέλει ν’ αντισταθεί στα σχέδια της συγκυβέρνησης για τεμαχισμό, διάλυση και ξεπούλημα της Δ.Ε.Η. Αυτό που επιχειρείται σήμερα στη Δ.Ε.Η. αποτελεί οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό έγκλημα.

ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ – ΝΕΡΟ – ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ – ΣΠΙΤΙ.

Αγώνας για ζωή και αξιοπρέπεια.

Καλούμε σε ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ενάντια στη λαίλαπα κυβέρνησης – τρόικας!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ !

——————————————-

ΜΕΤΩΠΟ

ΛΑΟΥ

Ανοίγουν λίστα για να μην

κοπεί το νερό σε κανέναν!

Λίστα Τρικαλινών που αδυνατούν να πληρώσουν το νερό άνοιξε το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, ώστε να μην κοπεί σε κανέναν. Ειδικότερα σε ανακοίνωση του ΜΕΤΩΠΟΥ αναφέρονται τα παρακάτω:

Την 25/6/14 αντιπροσωπεία του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ επισκέφτηκε τη ΔΕΥΑΤ και συναντήθηκε με τον πρόεδρό της κ. Κων. Κρομμύδα.

Πρωτοκόλλησε αίτηση με την οποία ζητεί απ’ την Υπηρεσία γραπτά και συγκεκριμένα πόσα είναι σήμερα τα τρικαλινά νοικοκυριά, μαγαζιά, γραφεία, επιχειρήσεις που έχουν κομμένο το νερό, σε πόσους έχει κοπεί το νερό από 1-1-2014 μέχρι σήμερα, που το σύνδεσαν πληρώνοντας τέλος επανασύνδεσης, πόσα χρήματα μάζεψε φέτος η ΔΕΥΑΤ από τα τέλη επανασύνδεσης και εάν υπάρχει κοινωνικό τιμολόγιο για φτωχούς, ανέργους, αναπήρους κ.λπ.

Ο κ. Κρομμύδας παραδέχτηκε προφορικά πως πράγματι σήμερα το νερό είναι κομμένο σε εκατοντάδες Τρικαλινούς, ισχυριζόμενος όμως πως αφορά κυρίως κλειστά σπίτια, πράγμα που αμφισβητεί το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, γιατί κομμένο νερό έχουν κυρίως αυτοί που αδυνατούν να πληρώσουν (φτωχοί, εξαθλιωμένοι, άνεργοι, που πληθύνονται διαρκώς).

Ο κ. Κρομμύδας δήλωσε ότι η ΔΕΥΑΤ κόβει το νερό αμέσως μόλις υπάρξει καθυστέρηση σε δύο μόνο λογαριασμούς! Αλλά μπορούν να πάνε από πριν όσοι αδυνατούν να πληρώσουν να το δηλώσουν αυτό για να μπουν σε ρύθμιση και να μην κοπεί το νερό, είπε.

Ωστόσο αρνήθηκε να βγει η ΔΕΥΑΤ ή ο Δήμος Τρικκαίων και να απευθύνουν δημόσια πρόσκληση γι’ αυτό στους χιλιάδες συμπολίτες μας που δεν μπορούν να πληρώνουν.

Το νερό είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, φυσικό δικαίωμα θα λέγαμε, γιατί χωρίς αυτό κανείς δεν μπορεί να ζήσει. Γι’ αυτό δεν μπορεί να στερείται σε κανέναν. Είναι απάνθρωπο.

Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, έχοντας υπόψη και τα παραπάνω απ’ τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ, καλεί κάθε Τρικαλινό που έχει κομμένο νερό στο σπίτι του, το γραφείο του, το μαγαζί του ή τη μικροεπιχείρησή του ή κινδυνεύει να του το κόψουν ανά πάσα στιγμή, λόγω οικονομικής αδυναμίας του, να προσέλθει αύριο Πέμπτη 26/6 και ώρα 8.30 μ.μ. στο καφέ «ΛΗΘΑΙΟ» (πρώην ΚΤΕΛ) όπου το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ αρχίζει ν’ ανοίγει λίστα των χιλιάδων Τρικαλινών που βρίσκονται στην παραπάνω δύσκολη θέση, προκειμένου αυτή η λίστα – αίτηση, όσων αδυνατούν, να υποβληθεί στη ΔΕΥΑΤ και το νερό να μη κοπεί, όσο εξακολουθούν να αδυνατούν να πληρώνουν, όπως ζήτησε ο κ. Κρομμύδας. Θα το κάνουμε και θα περιμένουμε: ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ!

Τέλος, καταγγέλουμε στον Τρικαλινό Λαό την πολιτική εξουσία που έστειλε ευάριθμη αστυνομική δύναμη για να μας …συνοδεύσει στον κ. Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ! Φανταστείτε να γινόταν συγκέντρωση λαού!

Η μνημονιακή εξουσία Σαμαρά – Βενιζέλου, η εξουσία της λιτότητας και της φτώχειας του λαού, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν παύει να παρακολουθεί τον λαό ανελλιπώς! Αλήθεια, μέχρι πότε;

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ