19 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αντιμετώπιση Αλλεργιών με τη διαστημική τεχνολογία της Κβαντικής θεραπείας

Ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων σήμερα πάσχει από εποχιακές ή μόνιμες αλλεργίες. Πολλές από αυτές είναι δερματικές και εμφανίζονται σαν ατοπική δερματίτιδα, κνίδωση, έκζεμα, ή εξανθήματα, άλλες πλήττουν το αναπνευστικό σύστημα και εμφανίζονται σαν ρινίτιδα, ιγμορίτιδα, επιπεφυκίτιδα ή άσθμα, άλλες προσβάλλουν άλλα όργανα όπως έντερο, στομάχι ή συκώτι.

- Advertisement -

Οι παράγοντες που προκαλούν αυτές τις αλλεργίες είτε είναι αλλεργιογόνες τροφές ή γύρη φυτών, μέταλλα, συντηρητικά, χρωστικές και αρωματικές ουσίες, ακάρεα, σκόνη, τρίχωμα ζώων, ο ήλιος και οι υπεριώδεις ακτίνες, καλλυντικά, φάρμακα και αρώματα, χημικές ουσίες κ.α.

Σημασία όμως έχει αυτό που πυροδοτεί μια αλλεργική αντίδραση και που σχεδόν πάντα είναι ένας εξωτερικός στρεσογόνος παράγοντας. Έντονο στρες μπορεί να προκληθεί από ψυχολογική ένταση, καταστάσεις αντιπαράθεσης, προβλήματα στη δουλειά, στο σχολείο, επιβάρυνση του οργανισμού μας με παράσιτα ή μύκητες στο γαστρεντερικό σύστημα κ.α.

Συνήθως με την Κλασσική Ιατρική και τα χημικά φάρμακα σπάνια λύνεται το πρόβλημα και ο πάσχοντας μαθαίνει να ζει με το πρόβλημά του. Η κορτιζόνη μπορεί να ανακουφίζει παροδικά αλλά, με τις τόσες παρενέργειες, δεν είναι η λύση στο πρόβλημα.

Η καλύτερη λύση σήμερα για τις αλλεργίες είναι η διαστημική μέθοδος θεραπείας, η κβαντική βιοανάδραση και ο βιοσυντονισμός. Στόχος είναι η εξάλειψη του προβλήματος με την εξισορρόπηση του οργανισμού σε ψυχολογικό (αίτιο) και σωματικό ( αποτέλεσμα) επίπεδο.

Η μέθοδος αυτή προσδιορίζει, ενεργειακά, με ακρίβεια τα αλλεργιογόνα αλλά και τους υπόλοιπους για τον οργανισμό, επιβαρυντικούς παράγοντες. Εξουδετερώνει ενεργειακά και απευαισθητοποιεί, σε βάθος χρόνου, την κάθε ουσία που έχει ανιχνευτεί, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται η μακρόχρονη αποφυγή της επαφής με αυτές. Προάγει και ενεργοποιεί, στον οργανισμό, ουσίες που βοηθούν στην καλύτερη αποκατάσταση του αμυντικού μας συστήματος για την απευαισθητοποίση του οργανισμού και την αποκατάσταση της αυτοάνοσης αυτής πάθησης, της αλλεργίας.

Τονώνει όλο τον οργανισμό και ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα καθώς προάγει τη λειτουργία της αποτοξίνωσης του οργανισμού. Βοηθά τα όργανα που έχουν πληγεί να ξεμπλοκαριστούν και να ξαναγυρίσουν στη φυσιολογική λειτουργία, ενισχύοντας την αυτό-ίασή τους. Εξουδετερώνει ενεργειακά τους επιβαρυντικούς μηχανισμούς, επαναπρογραμματίζει τη μνήμη των κυττάρων και το κυριότερο εξισορροπεί την ψυχολογική μας κατάσταση για μια ζωή με λιγότερο στρες και περισσότερη υγεία!

Γρηγορίου Αρετή

PD.HomUKClassicalHomeopathy, ΜemberofEuropianCouncilofClassicalHomeopathy (E.C.C.H)
Μέλος του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ελλάδος (Σ.Ο.Ε.) και του Πανελληνίου Συλλόγου Υποστήριξης της Υγείας
BSc (hons) AlternativeandNaturalTherapies
Τ. Γεωπόνος Φ.Π , Ειδ. Βοτανοθεραπείας – Αρωματοθεραπείας – Ανθοθεραπείας

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ