16.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ανώτερα τα Μετέωρα πέρασαν με νίκη από τα Σαράγια

Σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Σαραγίων τα Μετέωρα νίκησαν την τοπική ομάδα με 3-1 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

- Advertisement -

Έτσι έκαναν καλό ποδαρικό για το νέο έτος, αλλά πάντα βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας και 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Φαρκδαόνα.

Τα Μετέωρα ήταν ανώτερα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και νίκησαν δίκαια εκτός έδρας τα Σαράγια με 3-1. Παρά το ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός η Καλαμπακιώτικη ομάδα κατάφερε να βάλει την μπάλα κάτω και να κάνει πολύ καλή εμφάνιση.

Τα Μετέωρα πίεσαν από την αρχή αρκετά την εστία των γηπεδούχων κι άνοιξαν το σκορ στο 26’ όταν ύστερα από προσπάθεια και σέντρα του Αυγέρου από πλάγια ο Αγγελάκης με προβολή από κοντά έκανε το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος τα Μετέωρα ξεκίνησαν με γκολ καθώς στο 49’ ο Μόκας έκανε την σέντρα, ο Σιούτας την κεφαλιά-πάσα και ο Κουβελάς από κοντά πραγματοποίησε το 0-2.

Τα Σαράγια κατάφεραν και μείωσαν με γκολ που σημείωσε ο Γκένας στο 65’. Στο 77′ ο Γεωργίου αντέδρασε σωστά σε εκτέλεση φάουλ του ίδιου παίκτη.

Το τελικό 1-3 έγινε στο 91’ όταν ο Ράπας έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντούβλη κι αυτός δεν είχε να κάνει τίποτε άλλο παρά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Δουλόπουλου όπως και των βοηθών του, Γαντζούλα και Μαργιώλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΣΑΡΑΓΙΑ: Βάρκας, Σωτηρίου, Πλακοπίτας (48′ Τάσιος), Κονταξής, Παππάς, Γαδετσάκης, Ι. Καταραχγιάς, Μπαλαής, Παρθένης, Δίπλας, Γκένας.

ΜΕΤΕΩΡΑ: Γεωργίου, Χριστοδουλόπουλος, Μυλωνάς (85′ Σκρέκας), Γκάβαρης, Σιούτας, Αυγέρος, Παπαγεωργόπουλος, Αγγελάκης, Μόκας (65′ Ντούβλης), Κουβελάς (90′ Μίγια), Ράπας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ