17.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Από την επίσκεψη στη Θεσσαλία της Ευρωπαίας Επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνας Κρέτσου

…και το Δέλτα Καλαμπάκας της Θεσσαλικής Ηπείρου

- Advertisement -

 Γράφει ο Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

 Όπως ενημερωνόμαστε από τον τοπικό (Τρικαλινό) ηλεκτρονικό τύπο https://www.trikalaola.gr/, η Θεσσαλία είχε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτεί την κ. Κορίνα Κρέτσου, την Ευρωπαία Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής. Η ξενάγησή της στα πέριξ της Θεσσαλικής Ηπείρου, προφανώς έδωσε την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει τα αξιοθέατα του ελλαδικού διαμερίσματος.

Ασφαλώς τα έργα και αυτά που …έγιναν (όπως η μη αποπεράτωση του κόμβου Δέλτα Καλαμπάκας) αλλά και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη Θεσσαλική γη, άλλα από φυσικές καταστροφές και άλλα από έλλειψη ενδιαφέροντος των ελληνικών κυβερνήσεων της τελευταίας τεσσαρακονταετίας.

Πολλή καλά με την ξενάγηση της κ. Κ. Κρέτσου και η φωτογράφιση των πραγμάτων στη Θεσσαλία δε μας αφήνει αδιάφορους. Θέλουμε να πιστεύουμε πως δείχνει αμή τι άλλο το ενδιαφέρον της επιτρόπου, και όχι μια ξενάγηση ρουτίνας, όπως συνηθίσαμε εμείς οι Θεσσαλοί των βουνών και των κάμπων, των χωριών και των πόλεων, να ζούμε στην μακάβρια υπόσχεση που συμπεριλαμβάνει… θετικό κούνημα του κεφαλιού, …φιλικό χτύπημα στους ώμους και πολλά «θα».

Επί τη ευκαιρία μιας και αναφερθήκαμε στη μη αποπεράτωση του κόμβου Δέλτα Καλαμπάκας, όσο αφορά τα Τρίκαλα, ο συμπαθής για τους τρικαλινούς πολίτες αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χ. Μιχαλάκης… «παρουσίασε στην Επίτροπο τα έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί στην περιοχή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή…» και άλλα διάφορα και καλώς. Σίγουρα η επισκέπτης θα πέρασε από τον κόμβο-Δέλτα Καλαμπάκας και από τούτη δω τη θέση, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ. Μιχαλάκη αν το ημιτελές έργο του εν λόγω κόμβου με τα προβλήματα που παρουσιάζει συζητήθηκε με την αρμόδια επίτροπο ή όχι;  Θα περιμένουμε μια απάντηση.

Βάιος Φασούλας Ε.Ο. Καλαμπάκας 134 42100 ΤΡΙΚΑΛΑ τηλ: +30 24310 72132

www.fasoulas.de      pelasgos@fasoulas.de

 

 

Βάιος Φασούλας

Ε.Ο. Καλαμπάκας 134

42100 ΤΡΙΚΑΛΑ

τηλ: +30 24310 72132

www.fasoulas.de

pelasgos@fasoulas.de

Γι’ αυτό αγαπάμε την Ελλάδα! Και δεν είμαστε ούτε εθνικιστές και πολύ περισσότερο δεν είμαστε σοβινιστές. Είμαστε διεθνιστές, αγαπούμε τους λαούς  και το δείξαμε σε όλη την οικουμένη και σε όλους τους αιώνες. Και αυτό που ενστικτωδώς διδαχτήκαμε το οφείλουμε στην πατρίδα μας. Γι’ αυτό την αγαπάμε, γι’ αυτό την πονάμε και τη λατρεύουμε πιότερο από οποιοδήποτε Θεό, «οργανισμό», «σύμμαχο», «φίλο», ελληνικό κόμμα, Έλληνα κυβερνήτη, «εθνάρχη» ή κομματάρχη. Γιατί η Ελλάδα είμαστε Εμείς και γιατί η Ελλάδα δε μας πλήγωσε ποτέ!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ