15.3 C
Trikala
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (15-09-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για αγορά κατά συρροή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με ποινή φυλάκισης τριών ετών.
Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης Συνελήφθη, χθες (15-09-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους ενός μέτρου το καθένα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
———————— ———————————————————–
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (15-09-2015) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 34χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε μία βέρα. Το αφαιρεθέν αντικείμενο βρέθηκε στην κατοχή του 37χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ