13 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ατάκες υγειονομικής αθλιότητας

«Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ Ε.Σ.Υ. ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ»

- Advertisement -

Σχολιάζει ο αντιμνημονιακός Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

Αυτός είναι ο τίτλος εμπεριστατωμένου σχολίου που διαβάζουμε για την υγεία του αγαπητού συμπολίτη Σάκη Παπαδόπουλο, μέλος της Γραμματείας του τμήματος Υγείας του Σύριζα-Βουλευτής Τρικάλων.

Αγαπητέ γιατρέ, η προηγούμενη συγκυβέρνηση του κ. Σαμαρά, ο οποίος, μαζί με τον κ. Βενιζέλο των 750.000 «Volt»,(ας μου επιτραπεί η φράση) ήταν αυτοί που σαμάρωσαν την Ελλάδα από κάθε άποψη. Θέλω να πιστεύω πως αποτελεί παρελθόν για την Ελλάδα και τους Έλληνες αυτή η σκοτεινή παρένθεση. Αυτοί που λειτούργησαν ως υποχείρια της Γερμανικής «ΕΕ», μας οδήγησαν στην αθλιότητα, που μας πούλησαν μέχρι και την αξιοπρέπεια, που κάνανε ό, τι κάνανε, και είναι μέγα δυστύχημα να συνεχίζουν να …κριτικάρουν τη νέα συγκυβέρνηση εβδομάδων…, είναι μοναδική αθλιότητα για τη νεοτέρα ιστορία της Ελλάδας…, και ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ και να κατακρίνουν αυτά που οι ίδιοι δημιούργησαν, όπως σωστά επισημαίνεις… «ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ…» Δηλαδή πρόκειται για μια ξετσιπωσιά άγνωστη μέχρι τώρα για τον τόπο μας.

Εν πάση περιπτώσει, για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που κουράζουν, θεωρείται ότι στον τομέα που συζητάμε, ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ πρέπει να δώσουν άμεση προτεραιότητα. Υγεία είναι αυτή! Δε χωρά καμία διαπραγμάτευση, παρά μόνο την επαναφορά της προ πενταετίας επαναλειτουργία της, έστω και σε κείνο το μέτρο. Επιπλέον και αυτή, η Υγεία, έτσι όπως μας την κάνανε, ανήκει στον …αστερισμό των μεταρρυθμίσεων, όπως ΚΑΙ οι «φίλοι» μας γερμανοί επιθυμούν. Παράλληλα με την προτεραιότητα στην Υγεία, να φτάσουν στο σφυρί οι διάφοροι «αποθηκάριοι» που είχαν σχέση με τις προμήθειες. Κι αυτό θα πει Μεταρρύθμιση. Και αυτές οι διαδικασίες δεν χρειάζονται οικονομικές δαπάνες.

Σωστή η επισήμανση ότι…«Τώρα οι ευθύνες όμως βρίσκονται σε μας. Προσπαθούμε λοιπόν να βρούμε κατεπείγουσες λύσεις μέσα στη τραγική κατάσταση, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα Υπουργικής παρέμβασης και σωστής ιεράρχησης των αναγκών και των δαπανών…». Κατά την ταπεινή άποψη του γράφοντα, μένει μόνο η ταχύτητα.

«Ε.Ε.» Ελλάδα, Τρίκαλα, Φεβρουάριος 24 2015 pelasgos@fasoulas.de www.fasoulas.de

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ