20 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Α.Σ.Ε.Τ. – ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Με επιτυχία διεξήχθη στην Πάτρα στις 10-12 Ιουλίου στο κλειστό κολυμβητήριο «Α . ΠΕΠΑΝΟΣ» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών . Ο Σύλλογος μας Α.Σ.Ε.Τ. συμμετείχε με τρείς κολυμβητές κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση αποσπώντας θετικά σχόλια για τις επιδόσεις και τον αγωνιστικό χαρακτήρα που έδειξαν οι αθλητές του. Στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετείχαν 826 αθλητές από 126 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Τους αθλητές συνόδευσαν στην Πάτρα οι γονείς τους και ο προπονητής Κ. Δημήτρης Κατσιάμπας ο οποίος έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τους χρόνους που επέτυχαν οι αθλητές του. Κατακτήσαμε συνολικά πέντε (5) μετάλλια 1 Χρυσό,
2 Αργυρά 2 Χάλκινα . Ο Α.Σ.Ε.Τ. κατετάγη τρίτος στην Θεσσαλία αφήνοντας πίσω Σωματεία τα οποία έχουν μεγάλη ιστορία στον χώρο και οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν είναι πολύ καλύτερες από τις δικές μας . ( Πισίνες 50 m ανοικτές και κλειστές )

- Advertisement -

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :
Στα 50, 100, 200 Πρόσθιο πρωταγωνίστησε ο Καπαρτζιάνης Βασίλης όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο κατακτώντας 3 μετάλλια 1 Χρυσό ,1 Αργυρο και 1 Χάλκινο στην κατηγόρια ΠΠ.Β. την πρώτη μέρα ο αθλητής μας στα 200 m Πρόσθιο έχοντας τον πρώτο χρόνο το πρωί μπήκε στον τελικό με τον τρίτο χρόνο . Στον απογευματινό τελικό με τον κατετάγη 3ος κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 2΄38¨ 49¨.
Την δεύτερη μέρα στα 100 m Πρόσθιο ο Καπαρτζιάνης έχοντας πάλι τον πρώτο χρόνο στα προκριματικά κατετάγη πάλι πρώτος με ατομικό ρεκόρ 1΄13¨24. Στον απογευματινό τελικό στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και πάλι με ατομικό ρεκόρ 1΄12¨48¨. Τη τρίτη μέρα στα 50m Πρόσθιο στους προκριματικούς κατετάγη 1ος και στον απογευματινό τελικό κατέκτησε το Αργυρο μετάλλιο με χρόνο 33¨36.
Στα 50, 100, 200 ΄Υπτιο έλαμψε το άστρο του Δημήτρη Παπασίμου αφού ο αθλητής μας κατέκτησε 2 μετάλλια 1 Αργυρό 1 Χάλκινο και παίρνοντας μια 6η θέση συντρίβοντας τα ατομικά του ρεκόρ και ήταν πραγματικά η ευχάριστη έκπληξη των αγώνων «ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ» κυριολεκτικά τα χρονόμετρα στην κατηγορία ΠΠ.Β. την πρώτη μέρα ο Παπασίμος έχοντας τον 9ο χρόνο μπήκε στον τελικό με τον 4ο κάνοντας ατομικό ρεκόρ στα 200m Ύπτιο με 2΄25 ¨54. Στον απογευματινό τελικό κατετάγη 6ος σπάζοντας πάλι το ατομικό του ρεκόρ με χρόνο 2΄23¨26.
Την δεύτερη μέρα στα 50 m Ύπτιο ο αθλητής μας έχοντας τον 4ο χρόνο μπήκε πρώτος στον τελικό με ατομικό ρεκόρ και πάλι 30¨72 . Στον απογευματινό τελικό κατετάγη 3ος παίρνοντας το Χάλκινο μετάλλιο με νέο ρεκόρ και πάλι με 30¨70.
Εκεί όμως που διέπρεψε ήταν την τρίτη μέρα στα 100 m Ύπτιο . Έχοντας τον 4ο χρόνο μπήκε πάλι 4ος στον τελικό με ρεκόρ και πάλι 1΄06¨85. Στον απογευματινό τελικό κατετάγη 2ος και παίρνοντας το Αργυρό και χάνοντας το Χρυσό για ελάχιστα εκατοστά και πάλι με ρεκόρ 1΄05¨78.
Τέλος η αθλήτρια του Συλλόγου μας Παπασίμου Σοφία στην κατηγορία Π.Κ.Β συμμετείχε στα 50 , 100m Ύπτιο. Η αθλήτρια μας συνέτριψε τα ατομικά της ρεκόρ και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια αφού μόλις στην τελευταία ημερίδα ορίων κατάφερε να πιάσει τα όρια που της έδωσαν το δικαίωμα να συμμετάσχει στο εν λόγω πρωτάθλημα. Στα 50 m Ύπτιο ο χρόνος της ήταν 37¨87 και στα 100 m Ύπτιο ο χρόνος της ήταν 1΄23¨09.
Τέλος σε αυτό το σημείο έχουμε ως Σύλλογος , ως προπονητές και ως μέλη του Συλλόγου Α.Σ. Ε.Τ. την υποχρέωση να συγχαρούμε τα τρία αυτά παιδιά αφού διένυσαν μια δύσκολη
αγωνιστική χρονιά , ήταν σε όσους αγώνες που συμμετείχαν πρωταγωνιστές και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο στο μέλλον αφού αυτό τους ανήκει .
Επίσης να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο καλό καλοκαίρι και να ενημερώσουμε τους γονείς ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για την μικρή πισίνα της εκμάθησης .

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ