17.8 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δείπνο απ’τη διοίκηση και χαμόγελα ικανοποίησης στην Α.Ε.Φ!

Δείπνο στο ποδοσφαιρική τμήμα της ομάδας, παρέθεσε απόψε η διοίκηση της Α.Ε.Φαρκαδόνας στην ταβέρνα “Thessalia Palace”
To δείπνο από τους διοικούντες πραγματοποιήθηκε ως κίνηση, για τις συνεχόμενες επιτυχίες της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο και κυρίως λόγω των νικών στα δύο σερί ντέρμπι με Δήμητρα/Απόλλλων και Φήκη, που έφεραν την ΑΕΦ σε απόσταση 10 ολόκληρων βαθμών από τους διώκτες της.
Η βραδιά ήταν ιδιαίτερα κεφάτη, με τα χαμόγελα να περισσεύουν από όλους.
Το παρόν στο μαγαζί, έδωσε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο προπονητής της ομάδας Τάκης Ρούσσας, ο ακούραστος εργάτης, κ.Νίκος Θεοδώρου και φυσικά το ισχυρό διοικητικό δίδυμο της ΑΕΦ, οι κ. κ. Τάσος Φραγκούλης και Γιώργος Χαλβατζάς.

- Advertisement -

8-2
Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, συνοδεύομενος από το Δημοτικό σύμβουλο Ιωάννη Μέμηλα, ενω λίγο αργότερα στην παρέα προστέθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Φαρκαδόνας και Αντιπρόεδρος της ΑΕΦ, Ηλίας Καραμάνος.
Κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς, οι Τάσος Διβανές και Θωμάς Πατσιαλής, πρωταγωνιστές του νικηφόρου ντέρμπι με τη Φήκη, ο πρώτος διότι σκόραρε το νικητήριο τέρμα, ο δευτερος γιατί απέκρουσε πέναλτι στο 90′.
Ωστόσο, τα περισσότερα πειράγματα από τους συμπαίκτες του, δέχτηκε ο Δημήτρης Αετόπουλος, που κατά πως φαίνεται του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία.

8
Οπως γίνεται κατανοητό το κλίμα στην ομάδα της Φαρκαδόνας είναι οικογενειακό, γεγονός που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο, στις επιτυχίες και τη βαθμολογική θέση που κατέχει η ομάδα.
Αφού άπαντες απόλαυσαν τα νόστιμα εδέσματα του μαγαζιού, παρέα με κρασάκι, ήρθε και το επιδόρπιο. Γευστικότατα γλυκά, προσφορά στην ομάδα από το Ζαχαροπλαστείο “Οικονόμου” στη Λάρισα, με τον υπεύθυνο του μαγαζιου να βοηθάει όπως μπορεί συνεχώς την ΑΕΦ.
Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για το Σάββατο, καθώς υπάρχει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Παραληθαίους στο Ρίζωμα και φυσικά θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Και φυσικά δεν εφησυχάζει κανείς, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ πολύ δρόμο ακόμη.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ