23.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΔΕΗ, ΔΕΥΑΤ, Πλειστηριασμοί, στο στόχαστρο

Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ αποφάσισε:
α) Συγκέντρωση έξω απ’ τη Δ.Ε.Η. την Τρίτη 1 Ιουλίου. Είναι χιλιάδες οι Τρικαλινοί που έχουν κομμένο ή κινδυνεύουν να τους κόψουν το ρεύμα στο σπίτι, στο μαγαζί, στη μικροεπιχείρηση, στο γραφείο. Ξεσηκωθείτε κι ελάτε όλοι στη Δ.Ε.Η.!
β) Παρέμβαση κλιμακίου του στη ΔΕΥΑΤ την Τετάρτη 25 Ιουνίου και ώρα 10.30 το πρωί, για ενημέρωση και δράση. Πολλά τρικαλινά νοικοκυριά έχουν κομμένο το νερό και περισσότερα το είχαν για κάποια διαστήματα! Αλήθεια που ζούμε;
γ) Καλεί όλους τους Τρικαλινούς που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι, το μαγαζί, το χωράφι, τη μικροεπιχείρησή τους από τις τράπεζες, τις εφορίες, τους τοκογλύφους και τα ασφαλιστικά ταμεία, που τα έχουν ληστέψει οι ίδιοι, να συγκεντρωθούν την Τετάρτη 25 Ιουνίου ώρα 3 το απόγευμα έξω από το Ειρηνοδικείο. ΣΤΟΠ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!
Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ προτείνει (στις άλλες κινήσεις, συλλόγους κ.λπ.) τη συνδιοργάνωση :
α) Ημερίδας στα Τρίκαλα για τα ΜΜΕ. Η ελευθεροτυπία είναι νευρώνας της δημοκρατίας, η φίμωση φασισμός.
β) Σε συνεργασία με κινήσεις και κινήματα και άλλων θεσσαλικών πόλεων «ΠΕΖΟΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΑ» που θα διατρέξει ολόκληρη τη Θεσσαλία και θα καταλήξει στην Περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στη Λάρισα, καταδικάζοντας τη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης και των φερεφώνων της.

- Advertisement -

Η απάθεια και η απραξία είναι το χειρότερο έγκλημα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ
ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ