19.2 C
Trikala
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δεληγιάννης: «Όλα θα πάνε καλά»

Ο Χρήστος Δεληγιάννης μίλησε σήμερα για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του στον FM 100 Ράδιο Ζυγός και στην αθλητική εκπομπή «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει».

- Advertisement -

Αρχικά αναφέρθηκε στο περιστατικό: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας για μένα αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μου, την ομάδα, τους φιλάθλους και ιδιαίτερα τον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Πλατογιάννη».

Όσον αφορά την αποθεραπεία του τόνισε: «Είμαι πολύ καλά. Απλά χρειάζεται ξεκούραση και υπομονή. Όλες οι εξετάσεις βγήκαν πολύ καλές και σε δύο μήνες περίπου θα ξέρω πότε θα ξαναμπώ στο παρκέ».

Για τα συναισθήματα του που βρίσκεται εκτός παρκέ: «Είναι περίεργα να μην κάνω τίποτα ενώ σε εξέλιξη η αγωνιστική περίοδος. Πάντως πηγαίνω σε όλες τις προπονήσεις, πήγα στο παιχνίδι με την Κηφισιά και τώρα μάλλον ήρθε η ώρα να παρακολουθήσω και κάποια παιχνίδια εκτός έδρας».

Για την πορεία της ομάδας τόνισε: «Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία, ξεκινήσαμε καλά αλλά στην συνέχεια μας βγήκαν πολλά προβλήματα. Δεν χρειάζεται όμως να απογοητευόμαστε, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά και ας μην ξεχνάμε ότι βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τον Β’ γύρο να είναι πιο βατός όπου έχουμε και περισσότερα παιχνίδια εντός έδρας. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα βρει τα πατήματα της».

Ο Χρήστος Δεληγιάννης αναφέρθηκε και στον Ευθύμη Ρεντζιά που μπήκε και αυτός στο κάδρο της κριτικής: «Η παρουσία του Ευθύμη είναι καταλυτική φέτος. Βοήθησε πολύ την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και αυτό το ξέρουμε όλοι όσοι είμαστε μέσα στην ομάδα από πρώτο χέρι».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ