11.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δεν γίνεται το ΑΕΚ-Ατρόμητος, στον “αέρα” το κύπελλο

Οριστική απόφαση να μην διεξαχθεί ο ημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ατρομήτου πήρε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, και των συναρμοδίων φορέων, αναβλήθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που επρόκειτο να γίνει απόψε (19:30) στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ατρόμητο. Ο κ. Κοντονής ενημέρωσε σχετικά το υπουργικό συμβούλιο κάτι που επιβεβαίωσε μετά από το πέρας του και η κυβερνητικός εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Μάλιστα οι δύο ομάδες ενημερώθηκαν επίσημα για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους για τη μη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-Ατρόμητου, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή”.

Δεν ήξεραν τίποτα…

Σημειώνεται πάντως ότι τόσο η ΑΕΚ όσο κι ο Ατρόμητος προετοιμάστηκαν κανονικά για τη διεξαγωγή του αγώνα, περιμένοντας την τελική απόφαση. Μάλιστα, οι Περιστεριώτες έμαθαν τα… νέα για αναβολή του παιχνιδιού καθ’ οδόν για το γήπεδο και επέστρεψαν στο προπονητικό Κέντρο για προπόνηση. Παράλληλα, αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ρωτούσαν δημοσιογράφους του OTE TV για την τύχη του αγώνα, καθώς υπήρχε παντελής έλλειψη ενημέρωσης.

Πληροφορίες για ματαίωση της διοργάνωσης

Πέρα από την αναβολή του αγώνα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ληφθεί απόφαση για ματαίωση ολόκληρης της διοργάνωσης του κυπέλλου, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί.

NOOZ

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ