18.5 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Δηλώσεις Κούγια για την έφεση του Δενδροχωρίου κατά του Προδρόμου

Στον fm100 μίλησε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Κούγιας για την έφεση του Δενδροχωρίου κατά του Προδρόμου. Ο γνωστός ποινικολόγος σημείωσε:
«Συνήθως το γραφείο μου δεν ασχολείται με τέτοια θέματα. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, τι μελετήσαμε με τους συνεργάτες μου και δεχθήκαμε να καταθέσουμε αυτή την έφεση η οποία πραγματικά μπορεί να λύσει νομικά που μπορούν να ανακύψουν στο μέλλον. Εδώ δεν για κακή συμμετοχή ενός τιμωρημένου ποδοσφαιριστή έχουμε που θα μπορούσε να πει δικαίως η τοπική Ένωση δικαίωσε μια ομάδα. Είναι για μια συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστού που συμμετείχε όλη τη χρονιά στο πρωτάθλημα και που ξαφνικά θυμήθηκαν ότι αυτός έχει κακή συμμετοχή.
Αυτή είναι μια απόφαση που πλήττει το αίσθημα δικαίου. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή (σ.σ Βακουφτσής) που είναι ο διασημότερος που συμμετέχει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, της Φιορεντίνα, του Εργοτέλη σε πολύ γνωστές ομάδες και που όταν παίζει είναι διαφήμιση. Όταν επιλέγεις να ασχοληθείς μαζί του στον αγώνα που έκρινε το πρωτάθλημα και ενώ έχεις ανεχθεί τη συμμετοχή του αφού έχεις αυτή τη φιλοσοφία ότι δηλαδή αυτός έχει μια άλλη ιδιότητα και δεν μπορεί να παίζει σαν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, αντιλαμβάνεσαι ότι εκεί αρχίζεις και έχεις έντονους προβληματισμούς, για την σκοπιμότητα αυτής της αποφάσεως. Η προσωπική μου κρίση είναι Δεν τιμάει και πολύ τους ανθρώπους που πήραν αυτή την απόφαση. Είμαστε μπροστά σε μια ερμηνεία ενός κανονισμού και για αυτό το λόγο δεχτήκαμε να ασχοληθούμε σοβαρά και να προσφύγουμε σαν γραφείο στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ όπου θα κληθεί αμετάκλητα το θέμα. Θα το προσδιορίσει η γραμματεία της ΕΠΟ (για το πότε θα κριθεί η απόφαση). Αυτό το προλαβαίνει η Ένωση στο ξεκίνημα της σεζόν. Δεν περιμένει να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν όπου η συμπαθούσα η συγκεκριμένη ομάδα Ένωσης αποφασίζει να δράσει εις βάρος της ομάδας που δεν συμπαθεί. Για αυτό το λόγο δεχθήκαμε να ασχοληθούμε . Η προσωπική μου γνωριμία με τον κ. Μπακάλη και η πολύ καλή εικόνα των διοικούντων, μας υποχρέωσε να ασχοληθούμε και ηθικά με αυτή την υπόθεση και θα ασχοληθούμε».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ