20.7 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Διγκόζης: Ενωμένοι για την επιτυχία

Με αφορμή τον αποκλεισμό για δεύτερη φορά από την αποστολή του αμυντικού Παναγιώτη Γεωργίου ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Άγγελος Διγκόζης ζήτησε να υπάρχει πάνω απ’ όλα η ομάδα και όχι πρόσωπα. Έτσι έκανε κάλεσμα ενότητας για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αναλυτικά:
\Διγκόζης: Γνωρίζαμε ότι η Καβάλα θα έρθει με πολλές απουσίες. Στόχος μας είναι και το κύπελλο. Στο πρώτο ημίχρονο τα παιδιά κάνανε μια καλή προσπάθεια και ήμασταν αρκετά καλοί. Στο 2ο ημίχρονο δοκίμασα κάποιους ποδοσφαιριστές Δεχτήκαμε δύο γκολ. Ο αντίπαλος ένα γκολ του δικαιούταν. Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Κοιτάμε το πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Κοζάνη. Έχουμε κάποιες απουσίες αλλά νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και αν μπορεί να γίνει να είμαστε από αυτή την Κυριακή στην κορυφή. Εύχομαι άνοδο στην Καβάλα και του χρόνου να είμαστε αντίπαλοι στην football league.
– Σε ερώτηση γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Γεωργίου απάντησε:
Ο λόγος είναι αγωνιστικός. Μου κάνει φοβερή εντύπωση και ρωτάμε για ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Όποιος μου κάνει την δουλειά καλύτερα θα παίζει. Αν δεν αρέσει σε κάποιον αυτό μπορεί να “ρθει και να μας πει να φύγει . Ο Μοσχάκης δεν ήταν βασικός; Αν έπαιρνε η ομάδα και δύο επιθετικά χαφ μπορεί και ο Μοσχάκης να ήταν εκτός αποστολής. Γιώτας, Τέλλος , Γεωργίου Στούμπος και Παπαευθυμίου ήρθαν για να βοηθήσουνε τον στόχο που έχουμε για να βγούμε. Εμένα δεν με νοιάζει ποιος παίζει. Η συζήτηση θα μείνει σε μένα και τον Παναγιώτη. Είναι για αγωνιστικούς λόγους εκτός. Είχα τον Όμο εκτός αποστολής που είναι διεθνής και δεν υπήρχε πρόβλημα. Αγκαλιάστε την προσπάθεια μετά από 3-4 χρόνια που ήταν η ομάδα στην αφάνεια. Ήμαρτον. Ρε παιδιά μια οικογένεια είμαστε. Ανθρώπινα μιλάω. Ούτε εμένα μου άρεσε να είμαι εκτός ομάδος όταν. Και ο Χοτζάι ήταν εκτός και ο Κουλούρης και ο Στούμπος δηλαδή αυτοί δεν είναι παίκτες της ομάδας. Είπα ότι δεν παίζει για αγωνιστικούς λόγους.
– Σε ερώτηση για τα μεταγραφικά είπε:
Η ενημέρωση είναι ότι θα γίνουν κάποιες κινήσεις. Υπάρχει μια περίπτωση να μην υπάρχει κώλυμα (σ.σ με τον Ατματζίδη). Η ομάδα πρέπει να πάρει 3 ποδοσφαιριστές, συν ένα τερματοφύλακα. Δυστυχώς η μεταγραφική περίοδος είναι δύσκολη και ο πρωταθλητισμός είναι δύσκολος. Η φανέλα είναι βαριά και με αυτό το άγχος και την πίεση η ομάδα πρέπει να βγει. Βοηθήστε την ομάδα όσο μπορείτε.
Γουνέλας: Συγχαρητήρια για τη νίκη στα Τρίκαλα. Ήρθαμε με αρκετές απουσίες. Οι παίκτες δώσανε ότι μπορούσανε και είμαι ευχαριστημενος. Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι κορυφής με τον Άρη. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στα Τρίκαλα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ