16.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Ποδηλατικό Τρικάλων

Την Κυριακή που μας πέρασε ο ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ διοργάνωσε στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς αγώνα ορεινής ποδηλασίας. Οι λάτρεις της ποδηλασίας που βρέθηκαν εκεί αποζημιωθήκαν με τον καλύτερο τρόπο. Απόλαυσαν πανέμορφα τοπία και δυνατές ποδηλατικές κόντρες, σε μία αρκετά δύσκολη διαδρομή για τους αθλητές.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων μετά την επιτυχημένη ένωση με την ποδηλατική ακαδημία του ΚΡΟΝΟΥ, ξεκίνησε δυνατά την νέα ποδηλατική σαιζόν και συνεχίζει. Οι μικροί ποδηλάτες της ακαδημίας στον αγώνα της Λάρισας ήταν και πάλι στις πρώτες θέσεις, και όλα δείχνουν πως η αθλητική τους εξέλιξη είναι προ των πυλών.
Στην κατηγορία μίνι μικρά κορίτσια η Εύα Ντάκου κατέκτησε την 2η θέση (αργυρό μετάλλιο). Στα μίνι μικρά αγόρια ο Ντίνος Ζιντζόβας παρά την πτώση που είχε και την μηχανική βλάβη τερμάτισε 6ος . Στην κατηγορία μίνι μεγάλα αγόρια είχαμε δύο μετάλλια, με τον Νίκο Καρατζούνη 2ο κερδίζοντας το πρώτο του μετάλλιο σε αγώνες ποδηλασίας και τον Αποστόλη Ντάκο 3ο που κατέκτησε ακόμη ένα μετάλλιο για την ομάδα. Ο Νίκος Χρυσόμαλλος τερμάτισε 8ος αποκομίζοντας σημαντικές ποδηλατικές εμπειρίες. Στην Κατηγορία παμπαίδων ο Κώστας Κουτσιβέτας στον πρώτο του ποδηλατικό αγώνα τερμάτισε στην 5η θέση. Τέλος στην κατηγορία ανδρών ο Βάϊος Μανασής τερμάτισε 9ος .
Όλα τα αποτελέσματα του αγώνα ΜΤΒ Μεγαλόβρυσο εδώ: www.facebook.com/photo.php?fbid=1690767551168229&set=a.1401347710110216.1073741829.100007050010713&type=3&theater
Σημαντική είναι και η οικονομική βοήθεια των χορηγών στην ομάδα που μας δίνει τα απαραίτητα εφόδια για περαιτέρω εξέλιξη. Η νέα στολή της ομάδας θα είναι σε ένα μήνα έτοιμη και φέρει πάνω της ονόματα Τρικαλινών και όχι μόνο, επιχειρήσεων που βοηθάνε με αυτόν τον τρόπο την ανάπτυξη του αθλητισμού και ειδικότερα της ποδηλασίας. Αξίζει μια αναφορά σε αυτές τις επιχειρήσεις: ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), STAVRAKIS (ελαστικά), VOLVO service (Σκορδάς – Τζέκος), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΜΑΡΑΒΑΣ (κρέατα), Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά) και ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).
Ο Ποδηλατικός Τρικάλων συνεχίζει την ανάπτυξη της ποδηλασίας σε όλο τον νομό, αφού έκτος από τις συμμετοχές σε ποδηλατικούς αγώνες έχει σχεδιάσει και κάποιες σημαντικές ποδηλατικές διοργανώσεις για το 2016. Σημαντικότερη όλων είναι η διοργάνωση του πρωταθλήματος κεντρικής Ελλάδος στην ορεινή ποδηλασία που θα διεξαχθεί στον λόφο του προφήτη Ηλία στις 5 & 6 Μαρτίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας . Επίσης την Κυριακή στις 10 Απριλίου πάλι στον λόφο, τον καθιερωμένο αγώνα «ΜΤΒ προφήτη Ηλία 2016». Στις 12 Ιουνίου στην Πύλη τον αγώνα αντοχής «ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ» και τέλος τον επίσης καθιερωμένο μεγάλο αγώνα την «ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΤΗΣ 2016» στις 9 Οκτωβρίου. Σε συνεργασία με τον δήμο Τρικκαίων ο Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα διοργανώσει και δύο ποδηλατικές δεξιοτεχνίες για δημοτικά σχολεία στην κεντρική πλατεία. Οι ποδηλατικές εκδηλώσεις και ομιλίες στα σχολεία, για την οδική ασφάλεια και την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου θα συνεχιστούν και για το 2016.
Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!
Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:
Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού. Facebook: Ποδηλατικός Τρικάλων Cycling Club.
Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ