13.8 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εκλογικό αποτέλεσμα. Νίκη του Σύριζα- Θάνατος στη λιτότητα -Καλώς ήρθες Ελπίδα

Του Βάιου Φασούλά

- Advertisement -

Αγαπητέ γιατρέ, από τους φίλους-Πολίτες του Κηπακίου και Δέλτα Καλαμπάκας Τρικάλων θερμά συγχαρητήρια σε εσένα, στους συ-ντρόφους σου-συναδέφλους -συνοδοιπόρους και στο Σύριζα, που ε-κλεχτήκατε ως εκπρόσωποι του νομού μας στο Νέο Κοινοβούλιο της προκοπής και της ελπίδας.
Η συντριβή του «κάστρου» της δεξιάς στη Δυτική Θεσσαλία ήδη έχει καταγραφεί στην Τοπική Ιστορία ως μέγα ιστορικός άθλος. Αυτό και μόνο το γεγονός είναι η ελπίδα, που μαζί με τους Πολίτες του Νομού ονειρευτήκατε και πλάσατε και σαν αέναος πλέον φάρος, η ελπίδα, θα φέγγει την πορεία σας.
Στον Παγκόσμιο Χάρτη που λέγεται, «Νέα Τάξη Πραγμάτων», η Αριστερά των Ευρωπαϊκών Χωρών, όσο και αν οι παρεμβάσεις της φαίνονται ασήμαντες στα μάτια των κυκλώπων του Παγκόσμιου κα-πιταλιστικού συστήματος, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι το γιομάτο βαρέλι από αίμα και ιδρώτα των λαών κάποια στιγμή θα σπάσει.
Η ελπίδα, που όλοι μας αυτές τις μέρες τη νιώσαμε σαν περι-στέρι να φτερουγίζει στα χέρια μας, τη φέραμε όλοι μαζί. Ελεύτερη καθώς τάχτηκε να είναι, για να σταθεροποιήσει το φτερούγισμά της και να δώσει την ευκαιρία που…, «θα λάβουνε τα όνειρα εκδίκη-ση…,» χρειάζονται υποδομές και δραγάτες. Και οι υποδομές είναι εδώ˙ είμαστε όλοι εμείς, οι δραγάτες για τις αξίες του τόπου μας, έ-τοιμοι να δεχτούμε την ελπίδα άσπιλη, αχρωμάτιστη και αγνή σαν περιστέρι.
Καλή επιτυχία στο έργο σας
«Ε.Ε.» Ελλάδα, Τρίκαλα, Ιανουάριος 26 2015 pelasgos@fasoulas.de www.fasoulas.de

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ