16.4 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εντυπωσιακός ο Α.Ο Προδρόμου στο φιλικό με τη Δήμητρα

Με πολύ καλή εμφάνιση ο ΑΟ Προδρόμου, επιβλήθηκε πριν λίγο σε φιλική αναμέτρηση, στην Μπαλκούρα επί της Δήμητρας/Απόλλων με σκορ 0-3

- Advertisement -

Οι “Λύκοι” έχοντας μερικά πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι και παίζοντας πολύ έξυπνα την κόντρα, παρουσίασαν ένα πολύ καλό ανταγωνιστικό πρόσωπο, δείχνοντας έτσι και στο σημερινό φιλικό, ότι έχουν τις δυνατότητες να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής.

Από την άλλη, οι νεανικοί Απολλωνιστές, προσπάθησαν να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο, αλλά θα χρειαστούν πολλή δουλειά, προκειμένου να φτάσουν στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμεί ο Αποστόλης Γκαραγκάνης. Είχαν πάντως και εκείνοι κάποια καλά διαστήματα στο ματς και κυρίως προς τη λήξη, όταν και δημιούργησαν ορισμένες φάσεις μπροστά από την εστία του Μπέκιου.

Ο Πρόδρομος, άνοιξε το σκορ στο 10′ με ωραίο πλασέ του Λέφα, ενώ στη συνέχεια του Α’ ημιχρόνου είχε κι άλλες καλές στιγμές για περισσότερα τέρματα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50′ ο Χρήστος Ντούβλης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 68′ ο Κοκοβίδης έκανε από κοντά το τελικό 0-3.

Οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.

Η μεν Δήμητρα/Απόλλων θα δώσει το επόμενο φιλικό το ερχόμενο Σάββατο, υποδεχόμενη το Νεοχώρι, ενώ την ίδια μέρα ο Πρόδρομος θα παίξει στο Δενδροχώρι.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ