13.9 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Εύκολη πρόκριση για την Φαρκαδόνα

Στο “Θεοδώρου-Οικονομούλας” το συγκρότημα του Τάκη Ρούσσα επικράτησε με 4-0 των “Λύκων”, παιρνοντας έτσι το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.
Ο αγώνας, στιγματίστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων, Κώστα Δημόπουλου, που, σε μία φάση στο 25′, έπειτα από διεκδίκηση με τον Μπαγιώτη, χτύπησε στο πόδι και αποχώρησε από το παιχνίδι, για να μεταφερθεί λίγη ώρα αργότερα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Φαρκαδόνα δεν είχε κανένα απολύτως πρόγραμμα και από νωρις καθάρισε την πρόκριση, με τον Πρόδρομο, που να μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από την Α1′ Ερασιτεχνική, να παρουσιάζεται μαχητικός, με τη διαφορά δυναμικότητας των δυο αντιπάλων να είναι πολύ μεγάλη.
Στο 7′ ήρθε η προειδοποιητική βολή για την ΑΕΤ, με το Γάτσιο να βγάζει ωραία μπαλιά προς το Διβανέ και το Γιαννούλα να βγαίνει και να διώχνει με τα πόδια.
Στο 10′ έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα του Προδρόμου , η μπάλα φτάνει στον αμαρκάριστο Ξάνθο, που με ωραίο πλασέ ανοίγει το σκορ.
Στο 32′ γκολάρα του Πέτρου Διβανέ, με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή για το 2-0.
Στο 36′ σέντρα σουτ Χατζηνικόλα με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.
Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΦ, καθώς αρχικά ο Γάτσιος και εν συνεχεία ο Ξάνθος πλασάρουν εξ’ επαφής επάνω στο Γιαννούλα.
Στο 55′ ο Γάτσιος σουτάρει στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά η μπάλα φτάνει στον ίδιο που δε δυσκολεύεται να κάνει το 3-0.
Στο 64′ απευθείας εκτέλεση φάουλ απ’το Διβανέ, με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Γιαννούλα.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Νάκου,με πλασέ, λίγα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης
Διαιτητές:Χ. Μανούρας-Νταλούκας-Ν. Μανούρας
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Φ:Λαφαζάνης,Σαμαράς,Χατζηνικόλα,Μάλιαρης,Μπαγιώτης,Αετόπουλος,Νάκου,Τσιούκας,Γάτσιος,Διβανές,Ξάνθος
Πρόδρομος:Γιαννούλας,Παπαχρήστος,Μαντάς,Χ. Καμπλιώνης,Βασιλείου,Δημόπουλος,(30 λ.τρ. Γεωργομάνος),Τσιώλης,Καραμπούλας,Τσίρος,Σκέντζας,Κοθράς

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ