22.9 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η επόμενη ημέρα ζητούμενο για τον ΑΟ Τρίκαλα

Ο Μάιος φεύγει, αλλά στον ΑΟ Τρίκαλα δεν έχουν τελειώσει με τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Σε μια εβδομάδα από τώρα στο Αιγίνιο Πιερίας θα παίξουν στον τελικό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τον Νέστο Χρυσούπολης. Με στόχο να προσθέσουν ένα ακόμη τρόπαιο στην άκρως επιτυχημένη φετινή σεζόν.

- Advertisement -

Ενώ μόλις την Πέμπτη έγινε η φιέστα ανόδου, με το κύπελλο του πρωταθλητή στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, που δόθηκε από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣ Τρικάλων Θανάση Μπουτζιώλη, ενώ στην συνέχεια υπήρξε το φιλικό με την Φαρκαδόνα.

Όλα αυτά σίγουρα είναι καλά και χρήσιμα. Άλλωστε το ποδόσφαιρο δεν μπορεί παρά να είναι διασκέδαση και αλίμονο αν δεν το βλέπεις έτσι. Αυτά όμως θα πρέπει σιγά σιγά να περάσουν σε δεύτερη μοίρα και να πέσουν τίτλοι τέλος σε μια χρονιά που πρόσφερε χαμόγελα, αλλά η πρόκληση είναι μπροστά. Διότι ο ΑΟ Τρίκαλα δεν αλλάζει πλέον κατηγορία αλλά… πλανήτη! Η Φούτμπολ Λιγκ είναι επαγγελματική κατηγορία και αυτό σημαίνει ότι από δω και πέρα οι αποφάσεις δεν μπορεί να είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο αλλά σε επαγγελματικό. Και αυτό σημαίνει ότι το οικονομικό μπαίνει σε μια διαφορετική τροχιά, διότι δεν είναι μόνο το να βάζει κάποιος χρήματα, αλλά να το κάνει με τέτοιο τρόπο ως να διοικεί επιχείρηση.

Σε αναμονή για την γενική συνέλευση

Η ευθύνη για την μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ ανήκει στην γενική συνέλευση των μελών του ΑΟ Τρίκαλα. Βέβαια την απόφαση αυτή θα την πάρουν ελάχιστοι άνθρωποι, αφού τα μέλη στον ερασιτέχνη ΑΟΤ είναι περίπου 20.

Από την άλλη ο πρόεδρος του ΑΟΤ Κώστας Παρδάλης είχε μιλήσει για ανοιχτή γενική συνέλευση, αλλά αυτό έχει να κάνει με την ενημέρωση των φιλάθλων και δεν αλλάζει τα δεδομένα για την απόφαση. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή η διοίκηση δεν έχει βγάλει ανακοίνωση για την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης ενώ ο χρόνος πιέζει, για όσους γνωρίζουν από επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα έπρεπε κάποια πράγματα να έχουν μπει ήδη σε μια τροχιά.

Όσο αφορά την ΠΑΕ αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο δεδομένα. Από τη μια είναι ο Χάρης Κουτσούρης, ο οποίος από τη πρώτη στιγμή είχε πει ότι θέλει να γίνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με το 67% των μετοχών. Ενώ το δεύτερο δεδομένο είναι η στάση της διοίκησης. Μπορεί ο πρόεδρος Κώστας Παρδάλης να τονίζει ότι το ηθικό πλεονέκτημα το έχει ο Κουτσούρης, αλλά δεν βιάζεται, αφού θέλει να εξετάσει όλες τις περιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν για το καλό της ομάδας.

Βέβαια επειδή το ποδόσφαιρο είναι πάντα γεμάτο εκπλήξεις δεν αποκλείεται παρά την υποτιθέμενη ένταση που βλέπουμε αυτή τη στιγμή να έχουμε σύντομα νέες εξελίξεις. Ποιες θα είναι αυτές; Το σχήμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, δηλαδή Κουτσούρης και διοίκηση να βρεθεί η φόρμουλα να συνεχίσουν και στην ΠΑΕ. Άλλωστε εκ του αποτελέσματος αυτό πέτυχε στην Γ’ Εθνική και γιατί να μην έχει επιτυχία και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο;

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ