20 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Κρύα Βρύση νικήτρια στο Καστράκι (ΦΩΤΟ)

Ύστερα από ένα εκπληκτικό παιχνίδι σε εξέλιξη η Κρύα Βρύση πέρασε με νίκη 3-2 από το Καστράκι στο ένα από τα δύο Καλαμπακιώτικα ντέρμπι της αγωνιστικής.
Η Κρύα Βρύση με την νίκη της αυτή έκανε ένα μεγάλο βήμα για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού και βλέπει την συνέχεια του πρωταθλήματος πιο αισιόδοξα πλέον.
Το Καστράκι στο δεύτερο γύρο δεν τα πάει και τόσο καλά όσο στον πρώτο κι αυτή ήταν η τρίτη του ήττα στο διάστημα αυτό μέχρι τώρα.

- Advertisement -

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και στο 17ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Άγγελο Αλμπάνη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μητσιάδης ισοφάρισε όμως και δεν άφησε τους γηπεδούχους να χαρούν πολύ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Καστράκι πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ στο 67΄ με κεφαλιά του Κεχαγιά μετά από σέντρα του Καλτσούδα, κι ενώ στην προηγούμενη φάση είχε δοκάρι ο Νικολούσιος.

Στο 69ο λεπτό κέρδισε πέναλτι ο Ντούλας για τους φιλοξενούμενους από προβολή του Π. Γιάννη και το εκτέλεσε εύστοχα ο Μητσιάδης ισοφαρίζοντας και πάλι το σκορ.

Στο 71ο λεπτό ο διαιτητής κ. Δουλόπουλος έδειξε κόκκινη κάρτα στον Γ. Σίμο, για επικίνδυνο φάουλ στον Γιαννούλα και οι γηπεδούχοι έπαιξαν τα επόμενα είκοσι λεπτά με 10 παίκτες.

Παρ’ όλα αυτά το Καστράκι είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 80΄ με τον Καλτσούδα, η προβολή του οποίου βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Μπόμπολα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπαευαγγέλου αποδείχθηκε η «χρυσή αλλαγή» του Γιώργου Ράτζα, καθώς με την τρίτη προσπάθεια νίκησε την άμυνα και τον τερματοφύλακα του Καστρακίου, γράφοντας το τελικό 2-3.

Διαιτητής ήταν ο Δουλόπουλος με βοηθούς τους Τζάνη και Σ. Λεωνίδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΑΣΤΡΑΚΙ: Βασιλάκης, Α. Μπαούτης, Κεχαγιάς, Α. Αλμπάνης, Ρόμπος, Νικολούσιος, Ε. Μπαούτης, Μαυρίκος, Γ. Σίμος, Χ. Παππας, Π. Γιάννης.

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: Μπόμπολας, Χ. Ζαρακότας, Οδ. Ζαρακότας, Λιάκος, Νικολάου, Μητσιάδης, Σπύρου, Καρανίκας, Ντούλας, Κόκοβας, Γιαννούλας.

Έπαιξαν και οι Παπαευαγγέλου, Μισιρλής.

KA 1 KA 2 KA 3 KA 4 KA 5 KA 6 KA 7 KA 9 KA

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ