14 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τα Μετέωρα πήραν τη νίκη (ΦΩΤΟ)

Τα Μετέωρα νίκησαν με 3-0 την Σαρακίνα στο ένα από τα δύο Καλαμπακιώτικα ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας παιχνίδι το οποίο έγινε στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλης Καρακίτσιος».

- Advertisement -

Τα Μετέωρα έφτασαν στην νίκη χωρίς να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης και μείωσαν την διαφορά που τους χωρίζει από την πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα της Φαρκαδόνας στα Καλύβια.

Η Σαρακίνα ήταν αρκετά μαχητική, στάθηκε σε γενικές γραμμές καλά στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο να επιδείξει και το σκορ άνοιξε στο 28’ όταν ο Ράπας ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Βλάχο και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαγεωργόπουλος κι έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Σαρακίνα ήταν πιο κινητική, αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει με αξιώσεις τα καρέ του Γεωργίου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα τα Μετέωρα ανέβασαν στροφές κι εξασφάλισαν την νίκη. Στο 82’ ο Ράπας εκτέλεσε κόρνερ, ο Σακελλαρίδης έκανε το σουτ, ο Τέντος απόκρουσε και ο Σιούτας από κοντά με πλασέ σημείωσε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 87’ όταν ο Παπαγεωργόπουλος έκανε την σέντρα από πλάγια και ο Ράπας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα Μετέωρα είχαν κι ένα δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράπα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Διαιτητής ήταν ο Χιώτης με βοηθούς την Νιώτη και τον Πέτσα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΕΤΕΩΡΑ: Γεωργίου, Σιούτας, Χριστοδουλόπουλος, Μόκας (63’ Κουβελάς), Ράπας, Αυγέρος, Γκόβαρης, Παπαγεωργόπουλος, Σκρέκας (69’ Μυλωνάς), Βουλτσίδης (74’ Σαεκλλαρίδης), Νταλούκας.

ΣΑΡΑΚΙΝΑ: Τέντος, Γκαρνάρας, Μπέντας, Μαγουλιώτης (61’ Τριγώνης), Λίτσιος (69’ λόγω τρ. Λέφας), Βλάχος, Κακούσιος, Παπαγεωργίου, Μουζιούρας (77’ Χασιώτης), Ε. Αγγέλης, Τσιαούσης.

ME 1 ME 2 ME 3 ME 4 ME 5 ME 6 ME 7 ME 8 ME 9 ME 10 ME 11 ME 13 ME 14 ME 15 ME 16 ME 17 ME

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ