19.3 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η προπονητική ποιότητα του Φλεβαράκη

Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας Φλεβαράκης είναι ένας προπονητής που προτιμά τους χαμηλούς τόνους. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι τρικαλινοί φίλαθλοι που για 3η χρονιά ήταν στον πάγκο των Τρικάλων BC.
Από εκεί και πέρα δεν είναι μυστικό ότι πρόκειται για έναν προπονητή που έχει και εμπειρία από την Α1, αλλά και γνώσεις με ικανότητα. Συνδυασμός που βγαίνει με το καλύτερο τρόπο μέσα στο παρκέ για την τρικαλινή ομάδα. Και επειδή ο καλός λόγος δεν χαρίζεται σε κανένας, αλλά μιλάνε οι πράξεις, με αφορμή τον αγώνα με το Λαύριο οι φίλαθλοι αρχίζουν να λένε φωναχτά για την προπονητική ποιότητα του κόουτς. Και βέβαια ένας καλός προπονητής δεν φαίνεται μόνο στα 40 λεπτά ενός αγώνα, αλλά και σε όσα γίνονται καθημερινά εντός και εκτός παρκέ.

- Advertisement -

*Μία θέση στην πρώτη 20άδα των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του ελληνικού Πρωταθλήματος από καταβολής Α’ Εθνικής κατηγορίας έχει από χθες ο Κώστας Φλεβαράκης. Ο τεχνικός των Τρικάλων BC Aries βρέθηκε σε πάγκο ομάδας της κατηγορίας για 210η φορά, «πιάνοντας» στην 20η θέση της σχετικής λίστας τον Κώστα Πολίτη.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ