18.5 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Η ΦΑΤΑ στον Πειραιά

Την Κυριακή στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Αδελφότητας Γαρδικιωτών Αθήνας Πειραιά στην αίθουσά της στην οδό Γούναρη 21-23 στον Πειραιά στην οποία βασικό θέμα ανακοίνωσης ήταν «Η ευρεία απήχηση της ΦΑΤΑ. Γαρδικιώτες μέλη της Αδελφότητας κατά τον περασμένο αιώνα» το οποίο ανέπτυξαν η νυν πρόεδρος της ΦΑΤΑ Αποστολία Κούτσια και ο τέως πρόεδρος Θανάσης Μουστάκας.
Να τονίσουμε ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.
Το «ευχαριστώ» Μουστάκα και Κούτσια
Η πρόεδρος και ο επίτιμος πρόεδρος της ΦΑΤΑ με ανακοίνωση τους ευχαριστούν την ΠΟΠΣΒ, αναλυτικά:
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων και την Αδελφότητα Γαρδικιωτών Αθήνας – Πειραιά για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκαναν και συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση της μελέτης μας με θέμα “Η ΕΥΡΕΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΗΣ Φ.Α.Τ.Α, ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ”. Η εκδήλωση στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, όπως ήταν φανερό στα μάτια των συγκινημένων ηλικιωμένων Γαρδικιωτών.
Θερμές ευχαριστίες στον πρώην πρόεδρο της Αδελφότητας Γαρδικιωτών κ Σ. Κάκια για την προσωπική του φροντίδα στην οργάνωση της όμορφης εκδήλωσης. Επίσης, να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Ι. Μόραλη, τον Δ/ντη του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας κ. Ε. Καραμανέ, την τέως Δ/ντρια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας και Πρόεδρο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας των Θεσσαλών της Αθήνας κα Αικ. Πολυμέρου – Καμηλάκη, τον ερευνητή κ. Π. Ποτηρόπουλο, τον δημοσιογράφο κ. Η. Προβόπουλο, την αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Τζουρτζιωτών Αθήνας κα Μ. Λαιάκη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυθέας Αθηνών κ. Α. Αθανασίου, την πρόεδρο του συλλόγου Παναγίας Αθηνών κα Α. Αλεξίου, την εκπρόσωπο του Συλλόγου Αμπελοχωρίου (Μποροβίκο) κα Λ. Αναστασίου καθώς και το χορευτικό του συλλόγου Παναγίας Αθηνών για την εμφάνισή του με τη συνοδεία ορχήστρας δημοτικής μουσικής.

- Advertisement -

Με τιμή
Αθανάσιος Μουστάκας (Επίτιμος Πρόεδρος ΦΑΤΑ)
Αποστολία Κούτσια (Πρόεδρος ΦΑΤΑ)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ