19.3 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με το απόλυτο των βαθμών ο ΑΟΤ είναι πρωταθλητής

Ο Περικλής Αμανατίδης όταν ανέλαβε τον ΑΟ Τρίκαλα είχε μπροστά του τον τελικό του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής με τον Εθνικό. Κατάφερε να σηκώσει την «κούπα» στην Άμφισσα, έτσι ξεκίνησε την συνεργασία του με τα Τρίκαλα με τρόπαιο! Βέβαια και ο ίδιος ήξερε από τη πρώτη στιγμή ότι ο βασικός στόχος –και παραμένει – είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάνω σ’ αυτό φρόντισε την Κυριακή να δουλέψει με τους παίκτες του και να πάρει τρεις βαθμούς σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα, αυτή του Μαρτίνου. Έτσι η αισιοδοξία στην ομάδα έχει επιστρέψει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Η ΑΕ Καραϊσκάκης έχει το βασικό πλεονέκτημα, ενώ ο ΑΟ Τρίκαλα για να καταφέρει να κόψει πρώτος το νήμα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αυτή τη στιγμή μπορεί να το καταφέρει μ’ έναν τρόπο. Και αυτός δεν είναι άλλος πέρα από τις νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, στα έξι παιχνίδια που απομένουν. Βέβαια για τον ΑΟΤ είναι 5, αφού θα πάρει στα χαρτιά τον αγώνα με τα Λευκάδια.

- Advertisement -

Για να καταφέρει όμως ο ΑΟΤ να κάνει το απόλυτο θα πρέπει να νικήσει στην έδρα της 3ης ομάδας του βαθμολογικού πίνακα, που είναι η Νεοκαισάρεια, στο Βελεστίνο επί του Ρήγα Φεραίου και βέβαια η μάχη των μαχών ίσως να γίνει την τελευταία αγωνιστική στην Άρτα, όταν ο ΑΟΤ θα πάει να αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Βέβαια υπάρχει και το παιχνίδι ανάμεσα στην Νεοκαισάρεια και τον Καραϊσκάκη, αλλά όπως και να έχει ο ΑΟ Τρίκαλα ξέρει πολύ καλά πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Βέβαια η κατάσταση είναι μάλλον ξεκάθαρη. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί παρά να κινείται με τη λογική βήμα με βήμα. Κάτι που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στον αγώνα της Κυριακής, εντός έδρας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Είναι το ένα από τα δυο εντός έδρας παιχνίδι, το τελευταίο είναι με την Κοζάνη και βέβαια ο ΑΟ Τρίκαλα δεν μπορεί παρά να κινηθεί με τη λογική ότι θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι αυτό, θα υπάρξει η διακοπή για το Πάσχα και η επιστροφή, την Κυριακή του Θωμά θα είναι για το μεγάλο ντέρμπι με την Νεοκαισάρεια.

Το σίγουρο είναι ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα τα λάθη δεν επιτρέπονται. Ο ΑΟΤ ξέρει ότι από τη στιγμή που είναι στην 2η θέση ο πρωτοπόρος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά εδώ θα πρέπει να παίξει καταλυτικό ρόλο και το βάρος της φανέλας. Και αυτό βέβαια θα πρέπει να γίνει από τον αγώνα της Κυριακής και την ανάγκη να έρθει η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα των πρωτοπόρων.

A.E.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (57)
Καραϊσκάκης-Πύρασος
Αναγέννηση Άρτας- Καραϊσκάκης
Καραϊσκάκης-Μαρτίνο
Νεοκαισάρεια-Καραϊσκάκης
Καραϊσκάκης-Ρήγας Φεραίος
Καραϊσκάκης- AO Τρίκαλα

AO ΤΡΙΚΑΛΑ (55)
AO Τρίκαλα-Φιλιππιάδα
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-AO Τρίκαλα
AO Τρίκαλα-Λευκάδια 3-0 α.α.
Ρήγας Φεραίος-Α.Ο.Τρίκαλα
AOΤρίκαλα-Κοζάνη
Α.Ε. Καραϊσκάκης- AO Τρίκαλα

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (53)
Νεοκαισάρεια-Μαρτίνο
Νεοκαισάρεια- AO Τρίκαλα
Ρήγας Φεραίος-Νεοκαισάρεια
Νεοκαισάρεια-Καραϊσκάκης

Θεσπρωτός-Νεοκαισάρεια
Νεοκαισάρεια-Τσαριτσάνη

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ