16.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Θεατρική παράσταση στη Φαρκαδόνα

Η ερασιτεχνικη θεατρικη ομαδα νεων Ζαρκου πραγματοποιει τη δευτερη παρασταση της την Τριτη 6 Σετεμβριου 2016 και ωρα 21:00 το βραδυ στο Ανοιχτο Αμφιθεατρο Φαρκαδονας πισω απο το Δημαρχειο. Μετα την πρωτη επιτυχημενη παρασταση στις 26 Αυγουστου τα παιδια επιχειρουν για δευτερη φορα  να χαρισουν σε οσους τα τιμησουν με την παρουσια τους, μια βραδια απιστευτου γελιου και διασκεδασης.
“Ποια Ελενη;” ενα εργο των Ρεππα Παπαθανασιου σε διασκευη. Μια παρωδια του Τρωικου Πολεμου. Ο πολεμος αυτος ισως δεν εγινε ποτε αλλα κι αν εγινε, γιατι να γινει για τα ματια μιας ομορφης γυναικας; γιατι να μην εχει γινει για τα ματια μιας ασχημης γυναικας;
16 παιδια ολων των ηλικιων βαζουν ενα μεγαλο στοιχημα. Ν αποδειξουν σε ολους οτι αν υπαρχει θεληση, ομαδικοτητα, πιστη κι ελλειψη εγωισμου το αποτελεσμα δεν μπορει παρα να ειναι μοναδικο.
Στην παρασταση μεγαλος χορηγος εναι η φετα Θεσσαλιας Υφαντης με εδρα το Γριζανο, το υποκαταστημα Γερμανος στη Φαρκαδονα, το βιβλιοπωλειο Πινελιες στη Φαρκαδονα. Η παρασταση τελει υπο την αιγιδα του Δημου Φαρκαδονας ΠΕΛΛΙΝΑ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ