17.4 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΦΕΦΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ

Σας ενημερώνουμε ότι  με την με αριθμό 25  απόφαση του Ειρηνοδικείου Καρδίτσας  που αφορά για τον υπεύθυνο Καφενείων  Καρδίτσας της «Ταυτότητα ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, εντάχθηκε στο νόμο Κατσέλη ιδιοκτήτης  καφενείου.  

- Advertisement -

Είναι έγγαμος με δύο τέκνα ο οποίος διατηρούσε καφενείο  σε χωριό της Καρδίτσας έκανε διακοπή εργασιών, δεν χρησιμοποιούσε υπαλληλικό προσωπικό και η δραστηριότητα του δεν επέφερε σημαντικά κέρδη τα τελευταία έτη. Συνεπώς η άνω επιχείρηση δεν προσδιορίζει εμπορική ιδιότητα στον αιτούντα , αλλά του μικροεμπόρου , αφού αποτελεί μεν εμπορική δραστηριότητα, όμως το κέρδος που αποκομίζει ο αιτών αποτελεί περισσότερο αμοιβή του σωματικού κόπου και μόχθου και όχι αποτέλεσμα κερδοσκοπικών συνδυασμών.

Ο αιτών αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας λαμβάνει σήμερα σύνταξη αναπηρίας ενώ αναμένει απόφαση Δευτεροβάθμιας επιτροπής ΙΚΑ , ενώ η σύζυγός του ασχολείται με γεωργικές εργασίες.

Είχε συνολικές οφειλές 75.738,56 ΕΥΡΩ προς μία πιστώτρια τράπεζα  και με την ανωτέρω απόφαση θα καταβάλει 150 ΕΥΡΩ μηνιαίως για 60 μήνες και  μετά από πέντε έτη  154,03 ΕΥΡΩ μηνιαίως για 240 μηνιαίες δόσεις  για να εξαιρεθεί από την εκποίηση  η κύρια κατοικία του, πετυχαίνοντας διαγραφή των οφειλών κατά 39,31 %.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκης Πρόεδρος του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – Ταυτότητα Κεντρώων που είναι  κόμμα λόμπυ όλων των καταναλωτικών δυνάμεων  που ασχολούνται ενεργά με τους Έλληνες δανειολήπτες, με βασικές αρχές να  βρίσκονται στο Πατριωτικό ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της Ελλάδας που είναι παράλληλα και ο Πρόεδρος του πολιτικού κινήματος των δανειοληπτών «Ταυτότητα forum» και της καταναλωτικής οργάνωσης «Ταυτότητα Δανειοληπτών», επισημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για την πλήρη και οριστική ένταξη στο νόμο περί διαγραφής των χρεών όλων των ιδιοκτήτων καφενείων ανά την Ελλάδα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις οφειλές τους.

bandicam 2016-08-07 10-38-34-630

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ