22.9 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ικανοποίηση Φραγκούλη, Χαλβατζά για Ρούσα στην Φαρκαδόνα

Μετά την συμφωνία με τον Τάκη Ρούσα οι παράγοντες της ΑΕ Φαρκαδόνας Τάσος Φραγκούλης και Γιώργος Χαλβατζάς μίλησαν για την συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό.
Οι δηλώσεις που έκαναν στο OichaliaNEWS έχουν ως εξής:
Τάσος Φραγκούλης: ”Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας που θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον κύριο Ρούσα. Η παρουσία του και μόνο δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες και σιγουριά ότι η νέα ομάδα θα βαδίσει στο σωστό δρόμο. Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που ο κ. Ρούσας πίστεψε στο αγωνιστικό προτζεκτ που έχουμε θέσει για την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Με τον κ. Ρούσα στο τιμόνι είμαι βέβαιος πως η ομάδα θα χτιστεί σε στέρεες και σωστές βάσεις δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να ευχαριστηθεί πρώτα ο παίκτης και μετά ο φίλαθλος το ποδόσφαιρο της ομάδας μας.
Γιώργος Χαλβατζάς: “Είναι τεράστια επιτυχία για την ΑΕΦ που έχει τη δυνατότητα να επιβεβαιώσει την συμφωνία μας με τον κ. Ρούσα. Τρέφω εδώ και χρόνια μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Ρούσα και η πρόσφατη τεράστια επιτυχία του με την ομάδα του Φλαμουλίου ήρθε να επιβεβαιώσει την εκτίμηση μου αυτή. Οι απαιτήσεις του κόσμου σίγουρα θα έχουν εκτοξευθεί αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως θαύματα δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη. Αυτό που προέχει είναι να φτιάξουμε μια πραγματικά καλή ομάδα που να παίζει ποδόσφαιρο που θα το χαίρεται ο κόσμος. Με τον κ. Ρούσα στο τιμόνι είμαι σίγουρος πως έχουμε όλα τα εχέγγυα για να το πετύχουμε. Έχουμε δώσει βάση στο να αξιοποιήσουμε το ταλέντο που υπάρχει σε παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας και να εξελίξουμε αυτό το ταλέντο με την καθοδήγηση τόσο του προπονητή όσο και αρκετών καλών και έμπειρων παικτών.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ