16.4 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Και ο Λόρι Κέρι στον ΑΟΤ

Σε νέα μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα πριν από λίγο. Απέκτησε τον 24χρονο προικισμένο τεχνικά,αριστεροπόδαρο μέσο Λόρι Κέρι. Ήταν δανεικός από τον Πιερικό στον Έβρο Σουφλίου στη Γ΄Εθνική επειδή ήταν στρατιώτης. Ξεκίνησε και αναδείχθηκε από τον Μαγνησιακό, φόρεσε επίσης τη φανέλα της Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και του ΓΣ Αλμυρού (2010-11), ενώ εκτός νομού Μαγνησίας, έχει παίξει σε Βέροια, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Αναγένηση Γιαννιτσών, Χανιά και πέρυσι στον Πιερικό.
Ποιός είναι ο Λόρι Κέρι;

- Advertisement -

Γεννημένος στις 17 Σεπτέμβρη του 1990, ο Φλορένς Κέρι είναι γόνος οικονομικών μεταναστών από την Αλβανία. Αγωνιζόταν από τα παιδικά του χρόνια στον Μαγνησιακό, όμως η τελευταία του χρονιά, κατά την οποία ήταν βασικός και αναντικατάστατος, στα 16 του χρόνια με απολογισμό 24 τέρματα, σε 20 συμμετοχές (και 18 ασιστ) ήταν το εισιτήριό του για κάτι παραπάνω.

Η Άρσεναλ όπως και μεγάλες ελληνικές ομάδες, ενδιαφέρθηκε να τον εντάξει στο δυναμικό της, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε άμεσα εφικτό, με αποτέλεσμα, ο Λόρι να υπογράψει στην Βέροια. Εκεί αγωνίστηκε με την ομάδα νέων, με την οποία σημείωσε 14 τέρματα, ενώ μοίρασε και 22 ασίστ, με τους «μνηστήρες» της υπογραφής του να γίνονται ακόμα περισσότεροι και τον νεαρό να παίρνει από κοινού με την οικογένειά του, την απόφαση να μετακομίσει στο Μόναχο και την Μπάγερν στην ομάδα νέων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ