ΥΛΙΚΑ
- Advertisement -
- 1 ½ κιλό κολοκυθάκια
- 1 κιλό ντομάτες τριμμένες
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 μεσαίο κρεμμύδι
- ελαιόλαδο
- μαϊντανό, δυόσμο
- αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια και κόβετε σε χοντρές φέτες. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε με το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα. Ρίχνετε και τα κολοκύθια, το σκόρδο. Ανακατεύετε και αφήνετε για 7΄- 10΄ μέχρι να σοταριστούν. Ρίχνετε την τριμμένη ντομάτα, αφήνετε να πάρει μία βράση και προσθέτετε 250ml νερό. Αλατοπιπερώνετε, χαμηλώνετε την θερμοκρασία και αφήνετε να βράσουν.
πηγη:http://www.gastrotourismos.gr