22.6 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑΧΝΙ

ΥΛΙΚΑ

- Advertisement -
  • 1 ½ κιλό κολοκυθάκια
  • 1 κιλό ντομάτες τριμμένες
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μεσαίο κρεμμύδι
  • ελαιόλαδο
  • μαϊντανό, δυόσμο
  • αλάτι – πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια και κόβετε σε χοντρές φέτες. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε με το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα. Ρίχνετε και τα κολοκύθια, το σκόρδο. Ανακατεύετε και αφήνετε για 7΄- 10΄ μέχρι να σοταριστούν. Ρίχνετε την τριμμένη ντομάτα, αφήνετε να πάρει μία βράση και προσθέτετε 250ml νερό. Αλατοπιπερώνετε, χαμηλώνετε την θερμοκρασία και αφήνετε να βράσουν.

πηγη:http://www.gastrotourismos.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ