22.6 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησε την χειμερινή του προετοιμασία ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων

31 Οκτωβρίου είναι η ημερομηνία που τελειώνει η αγωνιστική σεζόν για την ποδηλασία δρόμου. Οι ποδηλάτες αυτή την εποχή δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κλείσουν την χρονιά επιτυχημένα, άλλοι πάλι έχουν αρχίσει ξεκούραση και ανασυγκρότηση για το 2017. Οι ομάδες μετράνε επιτυχίες και αποτυχίες και κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς περιμένοντας τις τελικές βαθμολογίες αξιολόγησης για τους αθλητές τους από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ).

- Advertisement -

Η ποδηλατική ακαδημία του Π.Σ.Τρικάλων έκλεισε την  αγωνιστική περίοδο 2016,  με συμμετοχή για τέσσερις  συνεχόμενες εβδομάδες τον τελευταίο μήνα σε ποδηλατικούς αγώνες. Οι μικροί ποδηλάτες μας διψασμένοι για ποδηλατικές εμπειρίες και αθλητικές επιδώσεις  συμμετείχαν και στους τέσσερις  τελευταίους αγώνες της χρονιάς. 9 Οκτωβρίου στην «ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΤΗΣ» όπου ήμασταν και οι διοργανωτές, 16 Οκτωβρίου «χρονόμετρο ανάβασης» στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς, 23 Οκτωβρίου «Ανάβαση Ανατολής» στην Ανατολή Λάρισας και 30 Οκτωβρίου «Αγώνες χρονομέτρου και 4cross» στην Λάρισα.  Στους αγώνες αυτούς οι αθλητές και αθλήτριες του Π.Σ.Τρικάλων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με επιτυχία και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για το άθλημα της ποδηλασίας. Επίσης πολλά από τα παιδιά πέτυχαν εξαιρετικές επιδώσεις, κερδίζοντας μετάλλια και σημαντικές  θέσεις στα βάθρα των νικητών. Την Κυριακή που μας πέρασε ο Π.Γ.Σ. Λάρισας διοργάνωσε τον  τελευταίο αγώνα της χρονιάς. «Αγώνες χρονομέτρου και 4cross» ο Π.Σ.Τρικάλων συμμετείχε με αθλητές από την ποδηλατική ακαδημία. Ο αγώνας ήταν διπλός και οι ποδηλάτες αγωνίστηκαν πρώτα  στην ατομική χρονομέτρηση και μετά στο αγώνισμα 4cross (100 μέτρα σπριντ σε τετράδες που προκρίνονται οι δύο ταχύτεροι). Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα αγόρια ο Κων/νος Τσατσαρώνης τερμάτισε 6ος στην ατομική χρονομέτρηση και κέρδισε το πρώτο του μετάλλιο στο 4cross 3ος, ο Νίκος Καρατζούνης 10ος στην χρονομέτρηση και 8ος στο 4cross, ο Νίκος Χρυσόμαλλος 9ος στο χρονόμετρο και 9ος στο 4cross. Στην κατηγορία παμπαίδων ο Κώστας Κουτσιβέτας 9ος στο χρονόμετρο και 6ος στο 4cross, ο Παναγιώτης Μίσιος 10ος στο χρονόμετρο και 7ος στο 4cross.

Το σημαντικότερο όλων  όμως είναι ότι τα παιδιά της ποδηλατικής  ακαδημίας μας σε αυτόν τον πρώτο χρόνο (για τους περισσότερους) επαφής τους με την αθλητική – αγωνιστική  ποδηλασία  έζησαν σημαντικές εμπειρίες. Είδαν στην πράξη όλη την θεωρία που τους διδάσκουμε στα μαθήματα της ακαδημίας. Αγωνίζομαι σύμφωνα με τους κανονισμούς, Αθλητικά – Ολυμπιακά ιδεώδη, Σεβασμός και φιλία με τους αντιπάλους,  συνεργασία μεταξύ των συναθλητών της ομάδας  και πολλά  άλλα.

Η ποδηλατική ακαδημία του Π.Σ.Τρικάλων  λειτουργεί με 2 τμήματα και το χειμερινό  πρόγραμμα προπονήσεων έχει ως εξής:

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή (15:30’’ με 16:45’’) όλα τα τμήματα προπόνηση ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ.

Σάββατο  (15:30’’ με 17:00’’)  προπόνηση δρόμου ΔΡΜ μέτριας δυσκολίας, μόνο  προχωρημένοι ποδηλάτες.

Κυριακή (12:00’’ με 14:00’’) προπόνηση δρόμου ΔΡΜ αντοχή, μόνο  προχωρημένοι ποδηλάτες.

Το ραντεβού για τις προπονήσεις είναι σταθερά πάντα στην κεντρική πλατεία απέναντι από την εθνική τράπεζα.

Ο Π.Σ.Τρικάλων σταθερά στους στόχους του για ανάπτυξη του αθλήματος στον νομό μας, κάνει τον επιτυχημένο απολογισμό της χρονιάς,  σε μια περίοδο ανασυγκρότησης και προετοιμασίας. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας για το 2016 και ελπίζουμε και για το 2017 να συνεχίσουμε την συνεργασία μας.  ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), STAVRAKIS (ελαστικά), VOLVO service (Σκορδάς – Τζέκος), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΜΑΡΑΒΑΣ (κρέατα), Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά), 3G εκτυπώσεις  και ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Οι εγγραφές στην ποδηλατική ακαδημία συνεχίζονται όλο τον χρόνο.

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ