12.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κολυμβητικές επιτυχίες για ΑΣΕΤ

Επειδή στον αθλητισμό δεν είναι τίποτε τυχαίο έτσι και στον σύλλογό μας στον Α.Σ.Ε.Τ. επειδή τον διακατέχει η οργάνωση και ο προγραμματισμός συμμετείχαμε για πρώτη φορά αφού για πρώτη φορά έγινε στο ΄΄ΙΛΙΣΙΟ΄΄ κολυμβητήριο της Αθήνας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προαγωνιστικών για παιδιά ηλικίας 9, 10, 11, 12 ετών στις 4 – 6 Ιουλίου. Συμμετείχαμε με δύο αθλητές, η μόνη ομάδα από τα Τρίκαλα με τον Βασίλη Καπαρτζιάνη και τον Δημήτρη Παπασίμο.
Κατακτήσαμε τρία χρυσά μετάλλια με τον Βασίλη Καπαρτζιάνη ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στα 50, 100, 200m πρόσθιο αφού ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Οι χρόνοι που επέτυχε ο Καπαρτζιάνης Βασίλης ήταν στα 50m πρόσθιο 1ος 37΄΄06 καλύτερο ρεκόρ 36΄΄63 στα 100m πρόσθιο 1ος 1΄19΄΄95 και στα 200m πρόσθιο 2΄53΄΄52.
Ο Δημήτρης Παπασίμος κατάφερε να κατακτήσει 2 πέμπτες θέσεις και μία δέκατη. Ήταν πέμπτος 50m ύπτιο με 35΄΄33, 5ος 100m ύπτιο 1΄16΄΄37 και δέκατος στα 200m ύπτιο με 2΄46΄΄63.
Αξίζει να σημειωθεί και να τονίσουμε όχι τόσο τις θέσεις και των δύο αθλητών μας αλλά τους χρόνους που πέτυχαν οι αθλητές αφού τους δίνει το δικαίωμα να ΄΄πιάσουν΄΄ τα όρια και στα τρία αγωνίσματα που συμμετείχαν ο καθένας για το επόμενο χειμερινό και θερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα αφού από του χρόνου θα αγωνίζονται και οι δύο στην αγωνιστική κατηγορία.
Ο προπονητής τους κ. Δημ. Κατσιάμπας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος αφού φέτος αλλάξαμε το ύφος και τον τρόπο προπόνησης αλλά καταφέραμε να αλλάξουμε και την φιλοσοφία και την ψυχολογία των αθλητών μας. Πραγματικά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και συγχαρητήρια στους αθλητές μας.
Οι επιτυχίες αυτές δεν πρέπει να μας εφησυχάζουν αλλά να μας επαγρυπνούν γιατί μας περιμένει μια επόμενη δύσκολη χρονιά με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, τόσο σε αγωνιστικό αλλά και σε προ-προαγωνιστικό επίπεδο.
Οι επιτυχίες αυτές των αθλητών μας πρέπει να δώσουν το έναυσμα ενός καινούριου ξεκινήματος στην νέα δημοτική αρχή ούτως ώστε να λύσουν κάποια προβλήματα του κολυμβητηρίου όπως θέρμανση, καθαριότητα και καλή λειτουργία των χώρων.
Είναι αδιανόητο ν’ ακούγετε το όνομα της πόλης μας μέσω των αθλητών μας και να μην κολυμπάμε όλο τον χρόνο με τις ανάλογες συνθήκες.
Οι αγωνιστικές δραστηριότητες δεν σταματούν όμως εδώ αφού θα συμμετάσχουμε και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – εφήβων / νεανίδων – κορασίδων με τον Μιχάλη Κατσιάμπα το Σάββατο 26/7/14 στο ΄΄ΙΛΙΣΙΟ΄΄ κολυμβητήριο.
Σ’ αυτό το σημείο θέλουμε να ενημερώσουμε τους γονείς ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για την μικρή πισίνα της εκμάθησης. Καλό θα είναι οι γονείς να επιλέγουν σωματεία όπως είναι ο σύλλογός μας Α.Σ.Ε.Τ. που έχει αγωνιστικό παρελθόν, αγωνιστικό παρόν και αγωνιστικό μέλλον.
Για πληρ. στα τηλ.: 24310 28861 / 6973042562
www.aset.gr / aset@hol.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ