16.5 C
Trikala
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Κρατά τους βαθμούς της νίκης ο Διγκόζης

Στους βαθμούς της νίκης στάθηκε ο Άγγελος Διγκόζης στην συνέντευξη τύπου ενώ ο Σέμος τόνισε πως τα Τρίκαλα έχουν τον αέρα των μεγαλύτερων κατηγοριών:

- Advertisement -

Διγκόζης: Παίζαμε με μια ομάδα καλή. Ήμασταν καλά διαβασμένοι. Ο Θεσπρωτός είχε κάποιες απώλειες αλλά έχει παίκτες με ταχύτητα. Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε την κατοχή της μπάλας και ότι θα πιέζουμε να κάνουμε το γκολ. Δεν δώσαμε καμία ευκαιρία στον Θεσπρωτό να πιστέψει ότι θα μας κάνει γκολ. Με τον Πέντσα και τον Τέλλο πλησιάσαμε στο γκολ. Στο 2ο ημίχρονο πιέσαμε και ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ και αυτό που μένει είναι οι βαθμοί της νίκης. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στο Βατανιακό και χρειάζεται προσοχή. Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να είμαστε εκεί που είμαστε τώρα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Όταν χάνονται 5 πέναλτι… Ο Τέλλος χτύπησε 30 πέναλτι στην προπόνηση και ευστόχησε σε όλα Υπομονή και δουλειά. Ένα πέναλτι είναι 70% του τερματοφύλακα και 30% του παίκτη.
Πήραμε μια μικρή διαφορά από τον Καραϊσκάκη. Όταν ήρθα δεν είχα προλάβει να γνωρίσω την ομάδα. Ήμασταν 4 πόντους πίσω.
Για το παιχνίδι… είμαστε και δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει 3 βαθμούς. Χρειάζεται υπομονή και βοήθεια από όλους. Εύχομαι στο επόμενο παιχνίδι να είναι ακόμη περισσότερος ο κόσμος.

Σέμος: Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Άγγελο και στα Τρίκαλα για την σημερινή νίκη. Η ομάδα των Τρικαλων με παρουσίες στις μεγαλύτερες κατηγορίες έχει το dna να πρωταγωνιστεί. Ήταν από μόνο του δύσκολο το παιχνίδι. Η δική μου ομάδα αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο όλα τα παιχνίδια. Είναι το 2ο συνεχόμενο παιχνίδι που ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια μας λείπει η συγκέντρωση σε καίρια σημεία του παιχνιδιού. Τα Τρίκαλα είχανε μια υπεροχή, μας πιέσανε αλλά δεν κάνανε την μεγάλη φάση. Διαχειριζόμασταν το ματς ως ένα σημείο. Άνοιξε στο 2ο ημίχρονο το ματς και τα Τρίκαλα έβαλαν γκολ και πήραν αυτοπεποίθηση. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στα τελευταία λεπτά και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ