19.1 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νίκησε ο ΑΟΤ και αύξησε την διαφορά

Ο ΑΟ Τρίκαλα με άγχος απέναντι στον Θεσπρωτό πήρε τη νίκη με 1-0, αν και αν κρίνουμε από την εικόνα του παιχνιδιού η νίκη ήταν απόλυτα δίκαια. Ενώ μετά το τέλος της 17ης αγωνιστικής η τρικαλινή ομάδα είδε την διαφορά από τον 2ο Καραϊσκάκη να ανεβαίνει στους 3 βαθμούς, αφού η ομάδα της Άρτας ήρθε ισόπαλη στην Τσαριτσάνη.
Ο ΑΟΤ συνεχίζει να είναι στην κορυφή, ενώ παραμένει η μοναδική ομάδα –και στους 4 ομίλους – που δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Αλλά αυτό που αποτελεί ένα φοβερό αρνητικό ρεκόρ είναι τα χαμένα πέναλτι, που ίσως να μην έχει και προηγούμενο. Και στο σημερινό παιχνίδι η τρικαλινή ομάδα έχασε πέναλτι, αυτή τη φορά με τον Τέλλο! Και αυτό ήταν το 5ο χαμένο σε ισάριθμα κερδισμένα! Πραγματικά απίστευτο! Ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι τα 5 πέναλτι τα χτύπησαν 5 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές και αυτό προφανώς είναι κάτι που έχει την αξία του.
Όσο αφορά το παιχνίδι, ο ΑΟΤ είχε απέναντι μια ομάδα που είχε ως στόχο να κρατήσει το μηδέν, αλλά στην επανάληψη η τρικαλινή ομάδα ανέβασε την απόδοση της και τελικά ήρθε το χρυσό γκολ του Περικλή Μηνά –που είχε περάσει ως αλλαγή – και έδωσε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.
Οι φάσεις και το γκολ
Στο 11΄ ο Βαγγελή εκτέλεσε φάουλ ο Βενέτης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Τέλος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα αλλά σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ
Στο 12΄ κόρνερ ο Κοσμίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια o Ντάσκας
Στο 24΄ από σέντρα του Ζυγκερίδη κεφαλιά του Πέντσα η μπάλα πέρασε άουτ
Στο 34΄από σουτ του Καμπλιώνη η μπάλα πέρασε άουτ
Στο 43΄ από φάουλ του Κουτσόπουλου κεφαλιά απο τον Τέλλο η μπάλα πέρασε μόλις άουτ
Στο 44΄ Απο φάση διαρκείας ο Καμπλιώνης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ
47΄ Ο Λάππας έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά άουτ
62΄ Κόρνερ του Κουτσόπουλου κεφαλιά του Γιώτα απομακρύνει σωτήρια ο Βενέτης
63΄ Σέντρα του Καμπλιώνη κεφαλιά ο Μηνάς 1-0
77΄ Ατομική προσπάθεια και σουτ απο τον Μηνά μπλόκαρε ο Βενέτης
85΄ Πέναλτι για τα Τρίκαλα. Ο Μηνάς έκανε την μπαλιά για τον Καμπλιώνη αυτος τσίμπησε την μπάλα απο τον Βενέτη και ανατράπηκε. Εκτέλεσε ο Τέλλος και ο πορτιέρο του Θεσπρωτού απέκρουσε.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Γιώτας, Τέλος, Βαγγελή, Καμπλιώνης, Π. Παπαευθυμίου, Πέντσας (58’ Μηνάς), Σαχινίδης (88’ Ρεντζιλάς), Ζυγκερίδης (46΄Κέρι), Κουτσόπουλος
Θεσπρωτός: Βενέτης, Θεοδώρου, Πανταζής, Αιγκιούν (92 Κάλλος), Καρίδης, Μηνάς, Ασωνίτης (46΄Λάππας), Μώκος, Σιάνης (55΄Λεοντίου), Κοσμίδης, Ντόκος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πάνος, Αντωνίου, Μωισιάδης (Ηπείρου)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ