14.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κωμωδία! Έπεσε η Κέρκυρα και ο μένει ο Λεβαδειακός!

Ανατροπή δεδομένων παρουσιάστηκαν στην υπόθεση της Κέρκυρας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, οι «Φαίακες» υποβιβάζονται από την Super League.

- Advertisement -

Την Παρασκευή (7/8) η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εκδίκασε την υπόθεση των νησιωτών, έπειτα από τις εφέσεις Λεβαδειακού και Απόλλωνα Σμύρνης, αναφορικά με την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ και όπως υποστηρίζουν οι πληροφορίες από την Κέρκυρα, η απόφαση ήταν αρνητική για το «συγκρότημα» του Ιονίου με ψήφους 3-0! Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Βοιωτίας μένει στην κατηγορία και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Super League!

Αναλυτικά, η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ συνεκδικάζοντας τις εφέσεις της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, του Υπεύθυνου Ασκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. ΠΑΝ.ΚΑΡΡΑ και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά της υπ΄αριθμ. 244/28-7-2015 απόφασης της ΠΕ/S.L. και της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, με την υπ΄αριθμ. 67/7-8-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν αυτές. Η απόφαση αφορά στο πόρισμα της ΕΕΑ που διαπίστωσε πρόβλημα στο μετοχικό κεφάλαιο της Κέρκυρας.

Εξαφανίζει την προσβαλλόμενη δι΄ αυτών 244/2015 απόφαση της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ την πειθαρχική ποινή της αποβολής από το Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Διατάσσει την απόδοση των παραβόλων στη ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ