26.7 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μάζωξη Παπανδρεϊκών στην Καλαμπάκα (ΦΩΤΟ)

Στην Καλαμπάκα βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα μέλη της προσωρινής Τοπικής Επιτροπής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών το πλαίσιο ενημέρωσης και γνωριμίας με την τοπική κοινωνία του νέου πολιτικού φορέα, το νέου κινήματος που ίδρυσε στις 3 του Γενάρη ο Γεώργιος Παπανδρέου…

- Advertisement -

Στο εστιατόριο ΠΟΛΥΖΟΣ βρέθηκαν συνδημότες μας που στηρίζουν αυτή την πολιτική κίνηση, προκειμένου να συνυπογράψουν την ιδρυτικής αυτής διακήρυξη. Ο κεντρικό ομιλητής της εκδήλωσης Γιώργος Σπαθής ανέφερε στην εισήγησή του:

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Σας καλωσορίζουμε στη σημερινή πρώτη εκδήλωσή μας και θέλω να χαιρετίσω κατ’ αρχήν την παρουσία του πρώην Δημάρχου, του προέδρου της Ένωσης και των άλλων προέδρων άλλων φορέων που βρίσκονται εδώ πέρα. Αλλά και όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ θέλω έναν-έναν να σας χαιρετίσω για την παρουσία σας και να σας πω ότι εμείς που αποτελούμε την προσωρινή Τοπική Επιτροπή με πρώτους και καλύτερους τα πρώην μέλη της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ που παραιτήθηκαν και προσχώρησαν στο νέο κίνημα που ίδρυσε ο Γιώργος Παπανδρέου, στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Έτσι όπως κάναμε την εκδήλωσή μας στα Τρίκαλα για να διατρανώσουμε την πίστη μας απέναντι σ’ αυτό το νέο Κίνημα Αλλαγής, έτσι και στην Καλαμπάκα σήμερα πραγματοποιούμε αυτή την πρώτη εκδήλωσή μας, για να ακούσετε όλοι σας τη διακήρυξη την οποία έχουμε στα χέρια μας και θα τη διαβάσουμε ακριβώς όπως έχει για να την εμπεδώσουμε ακόμα καλύτερα. Όλοι σας θα ήταν καλό να περάσει κάποιος και να πάρει τις υπογραφές και το όνομά σας και τα ονόματα αυτά θα ενταχθούν σε εκείνα που έχουν υπογράψει την 3η του Γενάρη τη διακήρυξη στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα.

Εκείνο που διαπιστώνουμε, παντού όπου και αν πάμε, στην παραμικρή κοινότητα του Ν. Τρικάλων, είναι ότι έχουμε φίλους και φίλες, συντρόφους και συντρόφισσες που μας πλαισιώνουν και δηλώνουν ότι θα είναι κοντά μας και ότι θα στηρίξουν με την ψήφο τους το Κίνημα στις 25 του Γενάρη.

Η αυτό-οργάνωση που δημιουργείται σε όλα τα επίπεδα του νομού είναι πρωτόγνωρη και είναι ενθαρρυντική και σας το μεταφέρω για να το γνωρίζετε. Ξέρετε ότι αυτό το Κίνημα θα πάρει σάρκα και οστά και θα πετύχει μεγάλη νίκη, παρά τις διαψεύσεις και ανησυχίες του οικονομικού και εκδοτικού κατεστημένου της χώρας μας που θέλει να μας αφήνει σε πολύ χαμηλά ποσοστά. Όμως τα ποσοστά αυτά τα οποία βλέπετε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα γιατί και ο διεθνής τύπος, αλλά εμείς στα κεντρικά τα στοιχεία που έχουμε με γκάλοπ είναι τελείως διαφορετικά και όλοι τους θα διαψευσθούν στη συνέχεια.

Ακολούθησε η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ, το κείμενο της οποίας μπορείτε να διαβάστε ΕΔΩ.

Αυτή είναι η διακήρυξη, αυτή καλούμαστε να υπογράψουμε, αυτή θα αποτελεί για μας τον οδηγό, το ιδεολογικό προσδιορισμό και τη βάση για διάλογο με την κοινωνία στις επερχόμενες εκλογές. Αυτό που απομένει είναι να δώσουμε τις επόμενες ημέρες τον αγώνα για μια πραγματική νίκη, τέτοια που θα καταστήσει το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. μοχλό των εξελίξεων στην επόμενη διακυβέρνηση της χώρας μας.

Υπάρχει μεγάλος αριθμός ενδιαφερομένων για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας, ενός ψηφοδελτίου νίκης που θα το απαρτίζουν έμπειρα και ικανά στελέχη, νέοι άνθρωποι δοκιμασμένοι στην κοινωνία με αγώνες και με θέσεις που ήταν σημαντικές για τα τοπικά ζητήματα.

Τα μέλη που έχουν καταθέσει το ενδιαφέρον τους μέχρι στιγμής είναι: Σωτήρης Παπαχρήστος, Γιώργος Μανώλης, Χρύσα Ντιντή, Γιώργος Σπαθής, Σωτήρης Μπλέτσας, Τζένη Γκάγκα, Σωτήρης Καραγιώργος, Θωμάς Καραμάνος, Δημήτρης Καϊμάς, Θανάσης Τσιάρας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σωτήρης Παπαχρήστος ο οποία ανέφερε:

Θέλω και εγώ να καλωσορίσω όλους σας. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι συνεχώς δίπλα μας, όπως ο Πρόεδρος της Ένωσης. Θα συνεχίσουμε αυτές τις εκδηλώσεις και στην Πύλη και τη Φαρκαδόνα, όπως προγραμματίζουμε και συγκεντρώσεις με πολιτικούς ομιλητές στις 2 εβδομάδες που απομένουν. Θεωρώ ότι όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα. Κάθε αρχή είναι δύσκολη, αλλά έχουμε μάθει να είμαστε αγωνιστές, να είμαστε στην πρώτη γραμμή. Είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου γιατί είμαστε δημοκράτες, είμαστε σοσιαλιστές.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διάλογο μεταξύ των μελών της Τ.Ε. και των παρευρισκομένων.

 

stegappolz1 stegappolz2 stegappolz3 stegappolz4 stegappolz5 stegappolz6 stegappolz7

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ