26.7 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Όλη η δραστηριότητα του Θανάση Λιούτα (14 ΦΩΤΟ)

Ο Δήμος Πύλης θέλει Βουλευτή τον Θανάση Λιούτα
Ένα πράγμα επιθυμούν διακαώς από την κάλπη της 25ης Ιανουαρίου στον Δήμο Πύλης. Aπό τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πολίτη: «Μακάρι να εκλεγείς. Θέλουμε να έχουμε έναν δικό μας άνθρωπο στην επόμενη Βουλή! Γιατί τέτοιον σε θεωρούμε!», είπε ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας υποδεχόμενος το πρωί της 9ης/1/2015, στο Γραφείο του, τον υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα, παρόντων των αντιδημάρχων Βύρωνα Κατσίβελου, Σταύρου Ζιάκα και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Γιαννοτάκη.

- Advertisement -

al3
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Πορτινοί, τους οποίους συναντούσε και χαιρετούσε κατά δεκάδες ο κ. Λιούτας. «Είσαι η ανερχόμενη δύναμη! Θέλουμε να σε δούμε, να σε καμαρώσουμε στη νέα Βουλή. Θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με σένα στο ψηφοδέλτιο θα ανεβεί το ποσοστό της Ν.Δ. στο Νομό! Βοήθησε τον Λαό γιατί καιγόμαστε!…», έλεγαν μ’ ένα στόμα, ενθαρρύνοντας τον «γαλάζιο» υποψήφιο κοινοβουλευτικό να συνεχίσει, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, τον αγώνα του.

al2
Στο Δημοτικό Μέγαρο ο κ. Μαράβας έκανε μνεία στα «σοβαρά προβλήματα» που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Έχουμε δεμένα τα χέρια», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Το Κράτος μας δίνει αρμοδιότητες, χωρίς πόρους. Δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε προσλήψεις…». Ο κ. Λιούτας έδειξε να συμμερίζεται σε απόλυτο βαθμό τα φλέγοντα ζητήματα του Ο.Τ.Α. και δήλωσε αποφασισμένος να βοηθήσει με το σύνολο των δυνάμεών του άμα τη εκλογή του. Ταυτοχρόνως, έλαβε την διαβεβαίωση του κ. Μαράβα ότι η επερχόμενη εκλογική διαδικασία θα κυλήσει ομαλά, καθώς ελήφθη μέριμνα για τους κατοίκους 13 ορεινών χωριών, οι οποίοι θα ψηφίσουν είτε στην Πύλη είτε στα Τρίκαλα.

al1
Ο κ. Λιούτας μετέβη διαδοχικά στις Υπηρεσίες του Δήμου. Στην Τεχνική, αντήλλαξε θερμή χειραψία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Τόλια. Ακολούθησαν επισκέψεις στο Κ.Α.Π.Η., περιοδεία στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά (σ.σ. όπου ο υποψήφιος Βουλευτής, γεωπόνος & παραγωγός γαρ, ένιωσε σαν στο… σπίτι του), τα καταστήματα της πόλης (σ.σ. «καλό κουράγιο», του ευχήθηκε ο πρόεδρος του οικείου Εμπορικού Συλλόγου Κων/νος Βοϊτσίδης), σε καφενεία, μπαρ και καφετέριες… Κάποια στιγμή, συναντήθηκε και είχε διάλογο με τον τέως δήμαρχο Πύλης Γιώργο Βασιλείου…
Επόμενοι σταθμοί, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και το Αστυνομικό Τμήμα. Ο κ. Λιούτας συνομίλησε με τους επικεφαλής και το προσωπικό, άκουσε τα «χρόνια προβλήματα» των Σωμάτων Ασφαλείας και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής, αναγνωρίζοντας την «σπουδαιότητα» του έργου και την «προσφορά» τους .

Δήλωση υποψηφίου βουλευτή Ν.Δ. Θανάση Λιούτα

al5

Φίλες και Φίλοι,
Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για τη νέα τιμή που μου έκανε λίγους μόλις μήνες μετά την πρότασή του να ενταχθώ στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός μας.
Είναι τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που διασφαλίζει την σιγουριά, την σταθερότητα και την ελπίδα του ελληνικού λαού.
Είναι τιμή για μένα που είμαι υποψήφιος βουλευτής, στον τόπο που ζω και δημιουργώ. Στο Νομό Τρικάλων, στις δυνατότητες του οποίου πιστεύω και για την ανάδειξη των οποίων είμαι αποφασισμένος να αφοσιωθώ με όλες μου τις δυνάμεις.
Δεν αισθάνομαι όμως, αυτή την τιμή μόνο ως ατομική αλλά κυρίως ως συλλογική. Πρωτίστως για όλους τους ανθρώπους της γενιάς μου με τους οποίους μαζί θα αγωνιστούμε για να βγουν επιτέλους στο φως τα όνειρά μας για να εκπληρωθούν έτσι και τα οράματα των γονιών μας.
Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους μου καλό αγώνα και ελπίζω ότι στο λίγο χρονικό διάστημα, που μας απομένει, να επικεντρώσουμε τον πολιτικό μας λόγο στις προτάσεις και στις θέσεις για τον Νομό Τρικάλων και την Πατρίδα μας.

Σας ευχαριστώ
Θανάσης Λιούτας

Θανάση, φέρε… τούμπα την κρίση!!!

al6

Τι θέλει ο Τρικαλινός ψηφοφόρος από την κάλπη της 25ης Ιανουαρίου 2015; Απάντηση στο πιο… δημοφιλές και, συγχρόνως, κρίσιμο ερώτημα των ημερών έδωσε κάτοικος της Μύκανης όταν, το απόγευμα της Πέμπτης (08/01/15), ήλθε τετ α τετ με τον υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα. «Θέλουμε νέους ανθρώπους για να φέρουμε …τούμπα την κρίση!!!».
Και δεν είναι ο μόνος που το λέει και το επιζητεί. Λίγο αργότερα και …λίγο παραπάνω, στο πλαίσιο της ίδιας περιοδείας στα ορεινά της Καλαμπάκας, θαμώνας καφενείου, στο Αγιόφυλλο, ζήτησε να μάθει την… ηλικία του κ. Λιούτα. «Είμαι 42 ετών», αποκρίθηκε ο νέος πολιτικός. «Τέτοιους νέους θέλει η Βουλή για να φύγει η… σαπίλα! Θέλουμε δε, και κάτι ακόμα: να χτυπάτε το χέρι στο τραπέζι!!». Παρόμοια και τα… αιτήματα νωρίτερα στην Αγναντιά: «Θανάση, καλή δύναμη και με τη νίκη! Να είσαι δίκαιος και σωστός όταν, με το καλό, μπεις στη Βουλή…».
Ύστερα απ’ αυτά, λογικό κι επόμενο ήταν ο Θ. Λιούτας να επιστρέψει στη βάση του με μπόλικο (πολιτικό) οξυγόνο και… καθαρό αέρα νίκης!!!

pyli3 pyli4 pyli5 pyli6 pyli7 pyli8 pyli9 pyli10

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ