18.6 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Μαθητικός διαγωνισμός για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού σχεδίασαν και υλοποίησαν , κατόπιν σχετικής άδειας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων , ένα μαθητικό διαγωνισμό με θέμα το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο . Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι η δημιουργία αφίσας από μαθητές του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων και βίντεο από μαθητές του 4ου Λυκείου Τρικάλων «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ» . Το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό παρουσιάζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και προτρέπει τους πολίτες στη στήριξή του και θα χρησιμοποιείται , πλέον , από το Δήμο ως υλικό προβολής του Κοινωνικού Παντοπωλείου .
Τα παραπάνω σχολεία και οι μαθητές θα βραβευθούν από το Δήμαρχο Τρικκαίων σε ειδική εκδήλωση , η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουνίου και ώρα 19.00 , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων .
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τη μαθητική κοινότητα που στέκονται πολύτιμοι αρωγοί στο κοινωνικό έργο του Δήμου . Ευχαριστούμε , επίσης , το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων που επέτρεψε τη διεξαγωγή του διαγωνισμού , δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στη νέα γενιά να εργαστεί πάνω στην ιδέα της κοινωνικής αλληλεγγύης .

- Advertisement -

Ο Αντιδήμαρχος
Κοιν.Μέριμνας & Αλληλεγγύης

Σταύρος Τραγάνης

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ