17.8 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Με την Παπακώστα για τα προβλήματα του νοσοκομείου Τρικάλων ο Ταμήλος

Με την Υφυπουργό Υγείας κ. Κατερίνα Παπακώστα συναντήθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος για το θέμα της αποπεράτωσης της μονάδας του ΟΚΑΝΑ στο παλιό Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο κ. Ταμήλος συμμετείχε σε σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων στο γραφείο της Υφυπουργού Υγείας, κ. Παπακώστα, παρουσία του Αντιπροέδρου του ΟΚΑΝΑ κ. Μαριδάκη, για το θέμα της άμεσης επαναλειτουργίας της μονάδας υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ Τρικάλων.
Η μονάδα χορήγησης μεθαδόνης που θα στεγαστεί στο παλιό Νοσοκομείο Τρικάλων και θα εξυπηρετήσει 40 Τρικαλινούς και 30 περίπου Καρδιτσιώτες, είναι σήμερα ημιτελής, με αποτέλεσμα να μετακινούνται καθημερινά στη Λάρισα, όσοι χρήστες μετέχουν στο πρόγραμμα χορήγησης μεθαδόνης.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 58.000 € πλέον του Φ.Π.Α. και μέχρι σήμερα , έχουν εκτελεστεί εργασίες ύψους 30.000 € από τον εργολάβο στον οποίο έχει ανατεθεί η εκτέλεση του έργου, χωρίς να έχουν καταβληθεί τα χρήματα από το λογαριασμό του έργου.
Ο κ. Ταμήλος ζήτησε από την Υφυπουργό Υγείας κ. Παπακώστα την άμεση εκταμίευση του ποσού της οφειλής προκειμένου να λειτουργήσει η μονάδα χορήγησης μεθαδόνης του ΟΚΑΝΑ στο παλιό Νοσοκομείο Τρικάλων, ώστε να δοθεί άμεσα λύση στο καθημερινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι τρικαλινοί δικαιούχοι του προγράμματος .

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ