15.5 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μισυρλής: Ευχαριστίες στο προσωπικό του Δήμου Τρικκαίων

Με την ολοκλήρωση της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Τοπικής Οικονομίας, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις μεγάλες και ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στους Δημότες μας για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλλαν προσωπικά καθώς και τη Δημοτική Αρχή στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε σε μια ομολογουμένως δύσκολη από κάθε πλευρά περίοδο με δυσμενείς συγκυρίες για τον τόπο και την Αυτοδιοίκηση.

- Advertisement -

Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του Δήμου, των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεων του Δήμου Τρικκαίων, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, υπηρετώντας τον κοινό στόχο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη και της ανάδειξης του τόπου. Προσωπικά νιώθω ευγνώμων γιατί με στήριξαν με τη δουλειά και το έργο που παρήγαγαν για την Υπηρεσία και τον τόπο μας. Παράλληλα ευχαριστώ τους Διευθυντές και τα στελέχη όλων των Υπηρεσιών και των Γραφείων με τους οποίους συνεργάστηκα. Πιστεύω πως η συνεργασία που είχαμε υπήρξε αποτελεσματική και ουσιαστική τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο.

Στο διάστημα της παρούσας Δημοτικής περιόδου ο στόχος μας για ανάπτυξη του τόπου και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη ήταν διαρκής και τον υπηρετήσαμε με επιμονή, καταφέρνοντας να κερδίσουμε αρκετά έργα, να ωριμάσουμε περισσότερα και να αφήνουμε πίσω μια σημαντική παρακαταθήκη.

Προσωπικά από τη νέα μου θέση υπόσχομαι ότι, θα βρίσκομαι στο πλευρό σας παρέχοντας τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα κατά τη θητεία μου ως Αντιδήμαρχος και θα παλεύω μαζί σας επιδιώκοντας την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Πιστεύω πως έχουμε υποχρέωση να ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας και να φροντίζουμε, ανεξάρτητα από τη θέση που έχουμε, την πρόοδο του τόπου και της κοινωνίας.

Ευχαριστώ όλους
Με εκτίμηση
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΙΣΥΡΛΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ