21.4 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μυρίζει πρωτάθλημα για τον ΑΟΤ

Μετά από αδράνεια 20 ημερών στον ΑΟ Τρίκαλα στο τέλος της εβδομάδας, δηλαδή την Κυριακή θα μπουν στο γήπεδο. Η επιστροφή στην δράση για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσει με τα πρώτα παιχνίδια για το 2015 που θα είναι για την 13η αγωνιστική.
Η τρικαλινή ομάδα θα φιλοξενήσει τον Ρήγα Φεραίο και βέβαια ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από τη νίκη. Και αυτό διότι ο στόχος της ανόδου αποτελεί μονόδρομο και η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 2η θέση, αφού στην κορυφή είναι ο Καραϊσκάκης Άρτας.
Ο Άγγελος Διγκόζης είχε τη δυνατότητα να κάνει μια μίνι προετοιμασία με τους παίκτες του, αλλά από χθες τα πράγματα έχουν μπει σε μια αγωνιστική τροχιά. Ο αγώνας με τον Ρήγα Φεραίο είναι αυτός που απασχολεί τους πάντες και σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που έχει πολλές παγίδες. Άλλωστε η ομάδα του Βελεστίνου στην 12η αγωνιστική είχε καταφέρει με την ισοπαλία στην Νεοκαισάρεια να ρίξει από την κορυφή την ομάδα της Πιερίας. Όπως και να έχει ο αγώνας είναι κρίσιμος, άλλωστε αποτελεί το ένα από τα τρία σκαλοπάτια που μπορούν να οδηγήσουν τον ΑΟΤ στην κορυφή του 2ου ομίλου με το τέλος του πρώτου γύρου, ώστε να πάρει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Να θυμίσουμε ότι η 14η αγωνιστική έχει το εκτός έδρας παιχνίδι στην Κοζάνη. Ενώ κλείνει ο πρώτος γύρος με το ντέρμπι κορυφής στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Βέβαια όλα αυτά είναι μακρινά, το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι ο αγώνας με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου και η ανάγκη για τη νίκη.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ