13.8 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οι επιτυχίες των αθλητών της ΓΕΑ Τρικάλων

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Γ.Ε.Α. Τρικάλων που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικών που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 19-20 Ιουλίου 2014 στο « Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών»(Ο.Α.Κ.Α.). Οι αθλητές κατέκτησαν συνολικά τέσσερα (4) μετάλλια (ένα χρυσό και 3 χάλκινα) αλλά και πλασαρίσματα στους τελικούς.

- Advertisement -

Αναλυτικά οι επιδόσεις που σημείωσαν οι αθλητές της Γ.Ε.Α. Τρικάλων έχουν ως εξής:

Ο Γεώργιος Τρέμος έλαβε μέρος στο αγώνισμα της δισκοβολίας και κατέκτησε την 1η θέση, με την εξαιρετική επίδοση 58,72 μέτρα αποδεικνύοντας ότι διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο.
Ο Έντισον Μούτσο σε ένα διήμερο πήρε μέρος σε δυο αγωνίσματα. Tην πρώτη ημέρα αγωνίστηκε στα 1500 μ. όπου και κατέλαβε την 3η θέση με τη σπουδαία επίδοση 3΄50΄΄18, ενώ τη δεύτερη μέρα συμμετείχε στο αγώνισμα των 800μ όπου μετά από μια συναρπαστική κούρσα τερμάτισε στην τρίτη θέση με την εξαιρετική επίδοση 1΄50΄΄70 η οποία αποτελεί νέο φετινό ρεκόρ.
Πολύ καλή προσπάθεια έκανε και ο Χρήστος Φλόκας που αγωνίστηκε στα 1500μ. όπου με επίδοση 4΄12΄΄00 κατέλαβε την 15η θέση.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ