27.3 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οι ληστές που πιάστηκαν στον Βόλο είχαν κατηγορηθεί γα την ληστεία στην Φαρκαδόνα

Οι ληστές που συνέλαβαν στη Νέα Αγχίαλο Βόλου κατηγορούνται και για την ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Φαρκαδόνα στις αρχές Απριλίου με λεία περίπου 200 χιλιάδες ευρώ.
Με τον θάνατο του ενός και τη παράδοση των άλλων δυο, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, η αστυνομική επιχείρηση που διεξήχθη σε παραλιακή περιοχή της Αγχιάλου Βόλου με σκοπό τη σύλληψη των τριών ατόμων που θεωρούνταν ύποπτοι για σειρά ληστειών και φέρονται από τις αρχές ως συνεργάτες των Βασίλη Παλαιοκώστα και Νίκου Μαζιώτη.
Νεκρός -σύμφωνα με πληροφορίες της “Εφημερίδας των Συντακτών”- είναι ο 34χρονος Σπύρος Δραβίλας, ενώ κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν οι Γιώργος Πετρακάκος και Σπύρος Χριστοδούλου οι οποίοι και θα μεταφερθούν στην Αθήνα για ανάκριση.
Στην επιχείρηση που έγινε στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς της Νέας Αγχιάλου συμμετείχαν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής και των ΕΚΑΜ με τους πρώτους να βρίσκονται -πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες- στην περιοχή τους τελευταίους δυο μήνες και να αναζητούν το κρησφύγετο των ληστών τους οποίους συσχέτιζαν με δυο ληστρικές επιδρομές που έγιναν τον περασμένο Απρίλιο, στην Φαρκαδόνα και τον Αμπελώνα Θεσσαλίας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ