21.4 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Οι λόγοι της δεύτερης αναβολής της κλήρωσης του Κυπέλλου

Για δεύτερη φορά η ΕΠΟ αναγκάζεται να αναβάλει την κλήρωση του Κυπέλλου λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν. Αρχικά την είχε ορίσει στις 20/8 στη συνέχεια έδωσε μια εβδομάδα παράταση 27/8. Και τώρα με ανακοίνωση της, την αναβάλει επ΄ αόριστον.

- Advertisement -

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Από την Επιτροπή Κυπέλλου ανακοινώνεται ότι αναβάλλεται εκ νέου η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων, περιόδου 2015-2016. Η ημερομηνία της κλήρωσης θα οριστεί το προσεχές διάστημα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus οι λόγοι που αναβλήθηκε ακόμη μια φορά η κλήρωση είναι:

Α) Ότι τα τέσσερα σωματεία που ανέβηκαν στην Γ΄ Εθνική δεν έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες μετατροπής σε ΠΑΕ. Μάλιστα υπάρχει και αίτημα για καθυστέρηση της κλήρωσης από την Football League.

Β) Οτι είναι ανοιχτή η προσφυγή των δευτεραθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής στο ΔΙιστητικό Δικαστήριο. Από την επιτροπή Κυπέλλου τονίζουν ότι θέλουν να αποφύγουν τυχόν «προβλήματα» καθώς οι δευτεραθλητές της Γ΄ Εθνικής μπορούν να καταθέσουν προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο για να παίξουν στην Football League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πιθανότερες ημερομηνίες για την κλήρωση είναι μέσα στην άλλη εβδομάδα ενώ η πρώτη φάση αναμένεται να διεξαχθεί περί τα μέσα Σεπτέμβρη.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ