21.4 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Οι Σακαφλιάδες δεν ξεχνούν…

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν όσους έφτασαν τον ΑΟΤ στην football league εξέδωσαν οι Σακαφλιάδες¨. Αναλυτικά:
Ως γνωστόν, όποιος δεν γνωρίζει ή ξεχνάει ή δεν σέβεται την ιστορία του, δεν έχει κανένα μέλλον. Ως Σακαφλιάδες είμαστε υποχρεωμένοι να τιμάμε αλλά και να εκτιμάμε την ιστορία του ΑΟ Τρίκαλα, διαχωρίζοντας »την ήρα από το στάρι».
Μια ιστορία 52 χρόνων, που γράφτηκε με χρυσά αλλά και με μελανά γράμματα, ανάλογα με τα… κέφια προέδρων και μεγαλομετόχων της κάθε εποχής. Και ο νοών νοείτω… Φτάνοντας στο σήμερα οφείλουμε να αποδώσουμε «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» ,ευχαριστώντας δημόσια όσους ανήκαν στο κυανέρυθρο στρατόπεδο την προηγούμενη ποδοσφαιρική σεζόν, που έμελλε να επαναφέρει την καψούρα μας στα μονοπάτια της football league.
Από τον μεγαλομέτοχο Χάρη Κουτσούρη και τα μέλη του ερασιτέχνη, μέχρι τους προπονητές(Γκούμπλια, Διγκόζη, Αμανατίδη), τα επιτελεία τους και τον κάθε αφανή εργάτη της ομάδας και φυσικά τους ποδοσφαιριστές που έγραψαν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΑΟΤ.
Κύριοι μας χαρίσατε ένα ανεπανάληπτο νταμπλ κι εμείς με τη σειρά μας σας χαρίσαμε απλόχερα μία αποθέωση, που ενδεχομένως όμοιά της να μην ξαναζήσετε στην καριέρα σας!
Σίγουρα το τέλος αυτής της παρέας δεν ήταν το ιδανικό, ωστόσο στην καρδιά μας θα έχετε περίοπτη θέση…
Υ.Γ. Η ζωή συνεχίζεται, ο ΑΟΤ δυναμώνει, οι νέοι παίκτες μοιάζουν ποιοτικότατοι για την κατηγορία κι εμείς απλά ονειρευόμαστε! Ραντεβού στο γήπεδα, εντός και εκτός.
Υ.Γ. 2 Απλά ενημερωτικά. Υπεράνω κριτικής δεν είναι κανείς.
SAKAFLIADES CLUB TRIKALA
ATHENS CLUB
NORT BOYS
GRUPPO ULTRAS

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ