27.7 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Οι σκέψεις Κουτσούρη για τον ΑΟΤ

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη απ’ τον βασικό χρηματοδότη των Τρικάλων, Χάρη Κουτσούρη. Τι είπε για το στόχο της ανόδου, τον ανταγωνισμό, τη συνεργασία του με τη διοίκηση και το ενδεχόμενο επενδυτών.

- Advertisement -

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Κουτσούρης στην ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή «this is… sportnight» με τους Γρηγόρη Καραμπούλα και Κώστα Τσέκλημα:

Για την αρχή της σεζόν και τα προβλήματα που υπήρχαν: «Μπορεί να ξεκινήσαμε αργά και να έγιναν τα πράγματα γρήγορα. Από εκεί που ήταν να παίξουμε σε άλλη κατηγορία, βρεθήκαμε πολύ παραπάνω με σκοπό τον πρωταθλητισμό. Τα πράγματα έγιναν βιαστικά και γι’αυτό είχαμε μικροπροβλήματα στην αρχή».

Για τον Άγγελο Διγκόζη: «Ο Διγκόζης είναι ένας νέος προπονητής από μια γενιά προπονητών που θα φέρει το ποδόσφαιρο στη θέση που του αξίζει».

Για την άνοδο της ομάδας στην 1η θέση της βαθμολογίας: «Πιστεύω ότι αργήσαμε να ανέβουμε στην 1η θέση αλλά το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει για εμάς. Έχουμε τα ντέρμπι στον 2ο γύρο εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι και να παλέψουν ως την τελευταία στιγμή».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Το ρόστερ της ομάδας μας… δεν υπάρχει σε καμία στη Γ’ Εθνική. Απαρτίζεται από πολύ σοβαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε μεγάλες κατηγορίες. Το ρόστερ απαρτίζεται από παίκτες που έχουν φέρει τίτλους όπως για παράδειγμα οι Κουτσόπουλος και Γιώτας που ανέβασαν τις ομάδες τους στη Σούπερ Λιγκ».

Για την διοίκηση: «Υπάρχει άψογη σχέση με όλα τα παιδιά της διοίκηση, Τους έχει γίνει ψύχωση και πάθος η ομάδα. Καμία ομάδα δεν έχει την διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα. Είναι καθαροί, έχει ο καθένας το πόστο του και λειτουργεί άψογα η ομάδα».

Για το αν φοβήθηκε σε κάποιο σημείο της σεζόν: «Δε φοβήθηκα σε καμία στιγμή της σεζόν. Ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα μας θα παίξει στη Β’ Εθνική του χρόνου και πιστεύω ότι του χρόνου η ομάδα μας θα πρωταγωνιστήσει με στόχο».

Για τις ακαδημίες: «Υπεύθυνος στις ακαδημίες είναι ο κ. Φαμίσης. Στις ακαδημίες γνωρίζω ότι λειτουργούν, αγωνίζονται κανονικά και είναι σε καλό δρόμο».

Για τις εγκαταστάσεις του ΑΟ Τρίκαλα: «Έχουμε μια δέσμευση ότι έχει μπει σε κάποιο κονδύλιο το βοηθητικό του σταδίου όπως και έχουμε πάρει υπόσχεση ότι θα αντικατασταθεί και ο χλοοτάπητας στο Στάδιο. Στο γήπεδο αυτό με τον χλοοτάπητα που υπάρχει και χωρίς βοηθητικό η ομάδα δε μπορεί να πρωταγωνιστήσει».

Εάν προκύψει επενδυτής το καλοκαίρι: «Προέχει να βγει η ομάδα. Η ομάδα έχει διοίκηση και προεδρείο και άτομα που βάζουν χρήματα στην ομάδα. Εμείς δεν ψάχνουμε επενδυτή, είμαστε μια χαρά μαζί με την διοίκηση. Ίσως κάνουμε κάποιο άνοιγμα προς τον κόσμο, να χαροποιήσουμε τους φιλάθλους μας για να μπουν και αυτοί με ένα ποσοστό στη διοίκηση. Η ομάδα όμως προς το παρών έχει διοίκηση. Δεν ψάχνουμε κάποιον για να πάρει μετοχές. Η ομάδα δεν πωλείται».
Για το εάν οι παίκτες είναι τακτοποιημένοι οικονομικά: «Οι παίκτες είναι τακτοποιημένοι οικονομικά. Αυτό δεν υπάρχει σε καμία ομάδα. Γνωρίζω ότι ο ΑΟΤ είναι μια ταλαιπωρημένη ομάδα. Είμαι γνώστης της τραγωδίαw που συνέβη στην ομάδα. Όλοι θα κάνουμε μια

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ