20 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οι τρικαλινοί της Σούπερ Λίγκας

Το τρικαλινό ποδόσφαιρο συνεχίζει να βρίσκεται στα χαμηλά, σε μια προσπάθεια βέβαια ο ΑΟ Τρίκαλα σε βάθος τριετίας να βρεθεί στα ψηλά, αλλά υπάρχουν τρικαλινοί ποδοσφαιριστές που κάνουν τη δική τους προσπάθεια στην Σούπερ Λίγκα.
Ποδοσφαιριστές που δείχνουν ότι έχουν διάθεση και μπορούν να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά. Αλλά ας θυμηθούμε τους πρωταγωνιστές.

- Advertisement -

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣ
Γιάννης Σκόνδρας: Ο Γιάννης Σκόνδρας έπαιξε την σεζόν που τελείωσε στον ΠΑΟΚ, μετά την μεταγραφή του από τον Ατρόμητο. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που ο δικέφαλος του βορρά θα στηριχτεί επάνω του στην προσπάθεια να φτάσει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι για τον Σκόνδρα τα καλά με την φανέλα του ΠΑΟΚ είναι μπροστά και σίγουρα επειδή είναι δουλευταράς είναι ξεκάθαρο ότι με το νέο προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη θα του δοθούν πολλές ευκαιρίες.

ΑΠ ΣΚΟΝΔΡΑΣ
Αποστόλης Σκόνδρας: Εκτός από τον Γιάννη και ο αδελφός του Αποστόλης έπαιξε στην Σούπερ Λίγκα με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννενα. Πρόκειται για έναν αμυντικό που ξέρει πολύ καλά τα η θέση του και σίγουρα έχει τη δυνατότητα αγωνιστική με αγωνιστική να δείχνει όσο το δυνατόν καλύτερο εαυτό. Λογικά θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο στον Άγιαξ της Ηπείρου.

ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ
Αχιλλέας Σαρακατσάνος: Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος είναι ένα εξαιρετικός παίκτης. Έμπειρος πλέον βοήθησε στα μέγιστα τον Πανθρακικό να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν θα συνεχίσει όμως στην ομάδα της Κομοτηνής και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του. Οι προτάσεις που έχει είναι πολλές και βέβαια τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν οι εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα που θα επιλέξει τον Σαρακατσάνο δεν θα βγει χαμένη, το αντίθετο…

ΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Μιχάλης Ζαρόπουλος: Ο τερματοφύλακας Μιχάλης Ζαρόπουλος πήρε φέτος ευκαιρίες στην Ξάνθη, έδειξε ότι αξίζει περισσότερες και αυτές θα επιδιώξει τη νέα σεζόν.
Ο Ζαρόπουλος δούλεψε όλα αυτά τα χρόνια, η θέση του τερματοφύλακα είναι έτσι και αλλιώς δύσκολη και από εκεί και πέρα υπάρχει η αισιοδοξία ότι τα καλά είναι μπροστά.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
Η περίπτωση Φορτούνη
Και μιας και μιλάμε για τρικαλινούς σε υψηλά επίπεδα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον Κώστα Φορτούνη. Ο Καλαμπακιώτης άσος για λεπτομέρειες έχασε τη κλήση του στην Εθνική για να είναι στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ενώ τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία ή θα επιστρέψει στην ελληνική σούπερ λίγκα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ